Szolgáltatások személyesen és online egyénileg és csoportosan is igénybe vehetőek.


Valódi Én-Tiszta Forrás- Tiszta Tudat-Önvaló ereje mindenkinél máshogy fejti ki támogató hatását a Tudat Tiszta természetéből fakadóan, ezért ebben az esetben a legjobb, ha minden elvárást és elképzelést elengedsz.


Boldog vagyok, hogy jólétedhez , önmegvalósításodhoz hozzájárulhatok, a Jelenlétből fakadó tanácsadással ,  és a Jelenlét Erejével.

Az egyénileg és közösen végzett belső önmunka , valóságot felfedező egyéni és közös meditáció egy befektetés a Tudatosságba. Ilyenkor az idődet és minden energiádat Önmagad valódi megismerésébe fekteted be. A befektetett munka meghozza gyümölcsét a Valóság érzékelését, látását a Jelenlét egyre mélyülő megélését megtapasztalását. Ez a befektetés egy szolgálat mert minden pillanat amit erre fordítasz nem csak magadra fordítod, hanem a kollektív elme megtisztulására is, mely az egész emberiséget érinti. Ez a szolgálat mely egyéninek tűnik látszatra, valójában az egész emberiséget szolgálja. Szolgálja a Tudatosság terjedését a Tudat evolúcióját az emberi világban. A közös elmélyedések során mindannyian növekedünk tágulunk és újra és újra láthatatlanul lényünk egyre virágzó ragyogásával velünk növekednek a körülöttünk lévő emberek.

-Támogatás hozzájárulási díjak változás:
Támogatáshoz való hozzájárulási díjak 2020-januártól adományos díjazásokról fix díjas összegekre változtak.  Hálásan köszönöm, ha a megadott hozzájárulási díjakat ki tudod fizetni, akkor kifizeted , ha az alábbiakban megadott hozzájárulási díjak kifizetése nehézséget jelent számodra, akkor kérlek szóljál , és addig amíg az anyagi nehézség fenn áll , fizethetsz annyit amennyit tudsz adományosan. 

-Támogatás megvalósulása:
A támogatásokat személyes találkozás mellett skypon vagy jitsi programon keresztül is kérheted egy előre egyeztetett időpontban. A Valódi Én a Tiszta Forrás Jelenlét Ereje korlátlan és határtalan minden Lelket összekapcsol egymással, ha hiszel és bízol ebben akkor akkor megélheted azt, hogy a távolság nem akadály, skypon vagy jitsin keresztül is tökéletesen működik a támogatás. De ha úgy érzed személyesen szeretnél eljönni, akkor az is lehetséges.

-Fizetés:
Skypon, vagy jitsi programon keresztüli szolgáltatást számla kiállítást követően ,előre utalással tudom vállalni. Számla kiállításhoz a nevedre és címedre van szükség. Skyphoz a google keresőből először le kell töltened a skypot. Letöltést követően a következő email cím alapján találsz meg : dongo.andrea75@gmail.com. A jitsinek nagyon egyszerű a használata. Kapsz egy linket melyre fellépve azonnal tudunk beszélni videó hívás keretein belül.


                                                                                  Egyéni támogatások

 - Tudatos jelenlétből  emberi élethelyzetekkel kapcsolatos tanácsadás:  30 perc: 9.000 Ft  40 perc: 12.000 Ft

-Önműködés megértését támogató Jelenlétből fakadó egy alkalmas tanácsadás, kiegészítve a Tiszta Forrás Jelenlét Erejével meditációban : 1 óra : 18.000 Ft/fő, 1,5 óra: 23.000 Ft /fő 2 óra: 30.000 Ft/fő 
             
            Diákoknak, nyugdíjasoknak:     1 óra: 15.000 Ft / fő, 1,5 óra: 20.000 Ft / Fő

Kezdésnek a 1, 5 órás foglalkozásokat ajánlom. 1 órás foglalkozást azoknak ajánlom akiknek elég fél óra beszélgetés és fél óra meditáció.

-Tudatos Jelenlét Ereje. Hogyan térj vissza Igaz Önmagadhoz? Fedezd fel a Szív Erejét a Lélek Tudatát!- egyéni havonta 2 alkalommal  egyéni havonta 4 alkalommal , 6 alkalommal és 12 alkalommal megvalósuló belső önfelfedezés, önkutatás, belső munka támogatása Jelenlétből fakadó tiszta útmutatással és a Jelenlét erejével meditációban azoknak, akiknek folyamatos támogatásra van szükségük ahhoz, hogy Jelenlét erejét fokozatosan egyre mélyebben felismerjék magukban és Jelen tudjanak lenni életük mindennapjaiban, bármilyen élethelyzet esetén.

2 x 1 óra: 32.000 Ft  (1 óra: 16.000 Ft)                           Diákoknak és nyugdíjasoknak:   2 x 1 óra:  26.000 Ft ( 1 óra: 13.000 Ft)
2 x 1,5 óra: 42.000 Ft (1,5 óra: 21.000 Ft)                                                                             2 x 1,5 óra: 36.000 Ft  ( 1,5 óra: 18.000 Ft)
4 x 1 óra : 56.000 Ft  ( 1 óra: 14.000 Ft)                                                                                4 x 1 óra :  40.000 Ft  ( 1 óra: 10.000 Ft)            4 x 1,5 óra: 76.000 Ft ( 1,5 óra: 19.000 Ft)                                                                            4 x 1,5 óra : 60.000 Ft ( 1,5 óra: 15.000 Ft)
6 x 1 óra: 72.000 Ft  ( 1 óra: 12.000 Ft)
6 x 1,5 óra: 102.000 Ft (1,5 óra: 17.000 Ft)
12 x 1 óra: 120.000 Ft  ( 1 óra: 10.000 Ft)
12 x 1,5 óra: 180.000 Ft ( 1, 5 óra: 15.000 Ft)

Kezdéskor : 100.000 Ft 8. alkalomkor 80.000 Ft 


Kezdésnek a 1, 5 órás foglalkozásokat ajánlom. 1 órás foglalkozást azoknak ajánlom akiknek elég fél óra beszélgetés és fél óra meditáció.Azoknak akik részt vesznek az egyéni 2, vagy 4 , vagy 6, vagy 12 alkalmas foglalkozásokon számukra az Facebook: Örökkévaló Teljesség Videótár csoporthoz ingyenes hozzáférést biztosítok a videótárba feltöltött tartalmakhoz addig, amíg a foglalkozásokon részt vesznek.Ha szeretnél részt venni az egyéni  támogatási lehetőségen, de a hozzájárulási díj kifizetése nehézséget jelent számodra, akkor kérlek szóljál és addig amíg anyagi nehézség fenn áll , fizethetsz annyit amennyit tudsz adományosan.


                                        

                                                                           Csoportos támogatások:

-Elvonulások:


- Öngyógyítás mesterfokon  Kecskemét 2023.12.16.  9.00-15.00  22.000 Ft


- Tudatos Jelenlét Ereje.  Hogyan térj vissza Igaz Önmagadhoz?- csoportos online  havonta 4 alkalommal megvalósuló belső önfelfedezés, önkutatás, belső önmunka támogatása azoknak, akiknek folyamatos támogatásra van szükségük.

A foglalkozások heti rendszerességgel valósulnak meg egyenlőre  maximum 5 fős kis csoportokban  csütörtöki  napokon, hogy mindenkit egyenként meg tudjak hallgatni és mindenkinek egyenként tudjak személyre szabottan támogatást nyújtani a Jelenlét által.  A foglalkozások kettő ütemben zajlanak , először van a beszélgetős-tanácsadó rész, majd a vezetett meditációs rész, mely mindig a Jelen pillanat útmutatása alapján személyre szabottan nyilvánul meg. 
 
5 fő esetén a beszélgetés rész 5x20 perc, vagyis 1 óra 40 perc, a meditációs rész 5 fő esetén 1 óra 15 perc. 
De Minimum 2-3 fő jelentkezése esetén a hét többi napján délelőtt és délutáni időpontokban is örömmel indítok csoportos támogatást érdeklődés esetén.  

A havi díj kifizetése esetén szabadon eldöntheted, hogy a havi 4 vagy 5 alkalomból hány alkalmon szeretnél részt venni. Arra is van lehetőség, hogy csak a meditációs részhez csatlakozz. Amennyiben elfoglaltságod van és nincsen időd végig várni a többiekkel folytatott beszélgetést, akkor jelezd felém, mert arra is van lehetőség, hogy veled az elsők között foglalkozom. A csoportos foglalkozásokat minimum kettő fő jelentkezése esetén tartom meg ezért mindig kérlek a foglalkozások előtt legalább 1 nappal jelezd felém a szándékodat. Ha nem tudsz részt venni egy foglalkozáson, akkor lehetőség van alkalmanként csatlakozni a másik csoporthoz, de csak limitált létszám esetén. Ha egy hónapban a 4 alkalomból 2 alkalom kiesik váratlan élethelyzet miatt: betegség, utazás, munkavégzés egyéb okok miatt, akkor ez esetben van lehetőség havonta egyszeri 45 perces személyes vagy online egyéni pótlásra.


Csütörtöki  foglalkozások 18.00-órakor kezdődnek.  A foglalkozásokra folyamatosan lehet jelentkezni.

Általában a  havi 4 alkalmas csoportos támogatás hozzájárulási díja: 25.000 Ft. 


Azoknak akik részt vesznek a csoportos foglalkozásokon számukra az Facebook: Örökkévaló Teljesség Videótár csoporthoz ingyenes hozzáférést biztosítok a videótárba feltöltött tartalmakhoz addig, amíg a foglalkozásokon részt vesznek.


Vannak olyan hónapok, amikor egy hónapra  5 alkalom esik, ilyen hónap idén a november. Ennek a hónapnak a csoportos támogatás hozzájárulási díja: 30.000 Ft. Amennyiben Te ilyenkor is csak 4 alkalmon szeretnél részt venni,ez lehetséges, de  kérlek  ezt előre Te jelezd felém.

Ha  szeretnél részt venni a programon, de a hozzájárulási díj kifizetése nehézséget jelent számodra, akkor kérlek szóljál és addig amíg az anyagi nehézség fenn áll, fizethetsz annyit amennyit tudsz adományosan.


A csoportos foglalkozásokra folyamatosan lehet jelentkezni az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen, vagy a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon vagy a következő számon keresztül: 30-207-0288. 

A havonta 4 alkalommal zajló csoportos foglalkozásra jelentkezők automatikusan bekerülnek a Facebook : Belső Erő felfedezése, Tudatosság, Éberség csoportba,  ebben a csoportban zajlik a kommunikáció és a tagok a felmerülő kérdéseiket is itt feltehetik.

Amennyiben Te több hónapon keresztül igénybe szeretnéd venni ezt a támogatást, akkor csak annyi a teendőd, hogy minden hónap 12.-éig elutald a hozzájárulási díjat. 

-Örökkévaló Teljesség Videótár zárt csoport Facebook felületen :

Az önkutatással, önfelfedezéssel kapcsolatos összes felismerésemet osztom meg videó, hanganyagok formájában ebben a csoportban a Youtube csatornán ingyenesen megosztott tartalmak mellett. 

Azoknak, akik a havi csoportos, vagy havi egyéni foglalkozásokon részt vesznek számukra a foglalkozások végéig ingyenesen elérhetőek ezek a tartalmak. -Örökkévaló Teljesség zárt csoport Facebook felületen 2020.05.01. től : 

A Youtubon közzétett ingyenes videókkal kapcsolatban lehet kérdezni ebben a csoportban.

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!