Mások tapasztalatai

Tóth Katalin

 Budapest 

20 éve spirituális úton járó ember vagyok, rengeteget megértettem már önmagamról, de igazi belső változásokat nem tudtam elérni. 

2 éve 2019.-ben ismertem meg Andit és Kornélt, ez lendített tovább az utamon. Megtapasztaltam a segítségükkel igazi természetemet, a Tiszta Tudat állapotát és ez gyökeres változásokat indított el bennem. A gyakorlatok, melyeket a Tiszta Jelenlétben végeztem Velük együtt, fokozatosan segített lebontani a bennem lévő ragaszkodásaimat és téves hiedelmeimet, melyek a szenvedés állapotában tartottak. Minden egyes találkozós beszélgetésünk, közös gyakorlásaink után egyre szabadabban, könnyedebben élem a napjaimat. Olyan, mintha súlyokat tennék le magamról és olvadnának le rólam a kötelékek, melyeket tévesen magamra pakoltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a sok spirituális kutatása után igazi belső átalakulást szeretne megtapasztalni, eljutva Igazi Önvalójához. Ez csakis a hiedelmeink és ragaszkodásaink lebontásával lehetséges, a Jelenlét segítségével. Ebben tud nagy szeretettel segíteni Andi. Nem is nehéz ez az út, csak merni kell belevágni és totálisan őszintének lenni magunkhoz! 

Csizmadia Anikó

Budapest

Két éve ismerődött fel bennem Én nem a test vagyok. Ez a felismerés szilárd, és biztos. 

Ám ezzel a felismeréssel nem tudtam mit kezdeni. Létezés segített ebben is, mert hamarosan úgy körülbelül 1,5 évvel ezelőtt találkoztam Andival és Kornéllal. Ők akkor már mélyebben foglalkoztak az Önvalóban való elmélyüléssel. Megtapasztalásaik átadása  segített abban, hogy hogyan tudok elmélyülni saját Önvalómban. Havi rendszerességgel találkozunk, beszélgetünk. Ezek az együttlétek támogatást adnak minden résztvevőnek, mert amikor egyszerre többen tartózkodunk az elkülönültség nélküli állapotában olyan tisztulások is végbemehetnek amelyeket egyedül még nem látunk, vagy csak felszínesen tudjuk megvizsgálni.  Ilyenkor  feltárulkozik előttem milyen programok mentén élem az életem, milyen hiedelmeket rejtegetek. Ezen hiedelmekre vitt figyelem által lebomlik a hiedelem, tisztulások után nincs már hatással rám az az elkülönült minőség amelyet eddig hordoztam és blokkokat okozott. Sokkal szabadabban könnyebben élem az életem, tényleg olyan, mint amikor egy egy nehéz csomagot leteszünk és anélkül megyünk tovább. Minél többször vizsgálom, a feltárulkozó hiedelmeimet, illetve olyan személyek társaságában vagyok akik ezen az úton járnak annál könnyebben tud az egom elcsendesedni, megpihenni a Tiszta Önvalóban. Ebben a kegyelmi állapotban élem meg a lét örömét. Köszönöm Andinak, Kornélnak és mindenkinek akikkel mindezt megtapasztalhatom. 

Dékány Dorina

Salgótarján

Még gömbölyű pocakkal ismertem meg Andit és Kornélt, aztán több mint egy évet vártam, hogy megint találkozzunk. Éreztem, hogy itt nincs mit tovább halogatni. Olyan dolgokban tudtak nekem útmutatást és támogatást adni, amiről mások nem igen beszélnek, én pedig értetlenül álltam a pattanásig feszült helyzet előtt. Segítettek megérteni olyan beindult folyamatokat, amiket nem tudtam hova tenni. Csodálom azt a Hitet, Bizalmat és Szeretetteljességet, ami árad Belőlük. Egy végtelenül csodás világ nyiladozik előttem, amint az Igaz Szeretet szemén keresztül tanulom látni a dolgokat. Gyógyulok, tisztulok, az elmém pedig csitul, miközben a rengeteg illúzió-, és hiedelemrendszer "részegségéből" józanodok. Köszönöm a Létezésnek és kedves Ismerőseimnek, hogy elvezettek Hozzájuk!

Booth Roland

Egyesült Államok

Mindenkinek ajánlom ezt a csodalatos dogmák nélküli tiszta útmutatást, amit Andi  és Kornél biztosít. Nyitottságot és az Önvaló megismerésére irányuló szándékot igényli, ha úgy érzed ez meg van, segíteni tudnak Neked. 6 megfogalmazhatatlan alkalom által adták át felismeréseiket. Ezen a végtelen úton mindenkinek szüksége van egy ilyen útmutatásra. Köszönöm hálásan, hogy ez a lehetőség megadatott számomra.

Belső Erő felfedezése csoportos heti program tapasztalata:

Balázs Anikó  Budapest

Kedves Andi! 

Köszönök, köszönünk mindent! Hihetetlen tapasztalatokat éltem át az elmúlt időben. Olyanokat amit szavakban nem lehet átadni. Roland írásai nagyjából lefedik mindezt.

A lélek dicsőítéskor éreztem a legerősebben, legmélyebben, de a most pénteki is csodás, felemelő, tiszta, mennyei, annyira jó mert ha rá gondolok, még midig érzem, persze ezredrésznyire,de akkor is. Amikor le szeretném írni a tapasztalataimat minden szó, amit lepötyögök csak eltorzítja a valóságot... azt meg nem szeretném. Inkább hálás vagyok Neked, hogy ébresztgeted a lelkeket. Az Isteni felé mutatod az utat, a legtisztább felé, melyet annyira szeretném felismerni, hogy bennem is ott van, mint mindenben. Valami rémlik, de az a valódi hitelesség ami belőled árad, ahogy megosztod egész lényedet velünk, átalakulásod folyamatait ez a csoda. Árad a szeretet belőled, a jóság... az ítélet mentesség.. a segíteni akarás. Ahogy beszélsz velünk, péntekenként semmi bántó utalás, semmi csináld ezt, meg azt... amit sokan tesznek, teszünk. Hálás vagyok az Égnek, hogy hozzád terelgetett és péntekenként csatlakozhatok hozzátok.

Áldott az emberiség javára tett szolgálatod!

Mindent köszönök! 

Balázs Anikó 

 Belső Erő felfedezése csoportos heti program tapasztalata:

 Kerekes Tibor Kecskemét

Örülök, hogy felfedeztem Andit. Segítségével megváltozott az emberekhez , a világhoz való viszonyulásom, és bennem zajló történésekre való rálátásom sokat javult.

A heti rendszerességű foglalkozásokon segítséget tud nyújtani, olyan élethelyzetek, események, problémák megértésében, lebontásában, amire idáig nem találtad a megfelelő megoldást. Elkötelezettség nélkül fordulhatsz hozzá, és szívből jövő segítségére számíthatsz. Köszönöm, hogy megtanított befelé figyelni, és minden, és mindenki felé szeretettel lenni. Hálás szívvel köszönöm!  

Drága Szerető Ragyogás! Köszönöm, hogy elárasztottál, Szereteteddel, Jóságoddal, Kegyelmeddel. Köszönöm, hogy megnyitottad szívünket, és az igazság útját keresőknek jutalmazott Áldásodban részesülhettünk! Kérlek légy vendégünk! Dicsőség Neked Istenünk! Hálásan köszönjük.Belső Erő felfedezése csoportos heti program tapasztalata:

Tóth Katalin  Budapest

A közös munka, érzem hogy nekem nagyon sokat segít a mindennapi életemben. Sokkal könnyedebb és vidámabb vagyok, átsiklok olyan dolgok felett, melyekben régebben napokig "dagonyáztam". A félelmeim egyre enyhülnek, jobban átlátom a többi ember működését is. Ez csak néhány dolog amiben a változást érzem, és a legfontosabb, a magammal való viszonyom nagyon szeretetteljessé vált. Nagyon köszönöm Neked Andi és a többi résztvevőnek is, mert mindenkitől tanulok! Hálás vagyok Nektek! 

Belső Erő felfedezése csoportos heti program tapasztalata:

Csizmadia Anikó   Budapest

Köszönöm Neked, Nektek ezeket a heti együttléteket, melyben felfedezhetem magam és mások programjait, ami mentén élem, éjük az életünket. Mások programjain keresztül látom, hasonló élethelyzeteket éltem meg és tudtam magam mögött hagyni. Felfedezem a jelenleg bennem zajló programokat, melyet az ego generál. Amikor észreveszem, hogy megint belecsúsztam a régi játszmáimba rálátásommal gyengülnek ezek a programok. Ezen programok gyengülése által sokkal szabadabban élem az életem. Szabadságom abban rejlik, hogy tudom, ezek a programok nem Én vagyok. Bátran kijelenthetem jelenlegi életem általában boldog, kiegyensúlyozott. Ebben sokat segítenek a heti szintű együttlétek, beszélgetések meditációk, mert ösztönöz arra, hogy jobban figyeljem, hogy még mi tud feltárulkozni bennem, aminek rálátásával magam mögött hagyhatom a programot. Hálás vagyok ezekért feltárulkozásokért.

Belső Erő felfedezése csoportos heti program tapasztalata:

Breg Eleonóra München

Kedves Andi! Hálásan köszönöm a segítséget és a lehetőséget, hogy e csapat tagja lehetek. Első alkalomkor éreztem, amikor egy közös kedves ismerősünk által megismertelek , hogy nem véletlen a találkozásunk. Eltartott egy ideig tudom, aztán hallgattam a súgó hangra. Innentől, hogy elfogadom e a lehetőséget vagy a múltam, tévhiedelmei, illúziói rabjaként élek tovább, ez már nem volt kérdés. Sok-sok fizikai és érzelmi fájdalomtól sikerül a segítséged által feloldódnom, berögződések sokadalmát felismerve, elme által megtévesztő programokat leleplezve változnom. Tiszta Tudat jelenlétében zajló meditációk által megszabadulhattam sok előző életeim hatásaitól a jelen életemre vonatkozóan, a fájdalmat okoztam és most büntetem magam élethelyzetektől, a karma által létrejött kapcsolati hálózatoktól és még sorolhatnám.... El sem tudom mondani milyen mély a hála és a köszönet mit bennem érzek. Hogy ebben részesülhetek, elfogadást tapasztalhatok meg, hogy változhatok és megismerhetem általad mi és ki az, aki nem én vagyok és ez annyira szív melegítő és békés állapot. Tiszta szívből köszönök mindent  és e csodás csapat minden egyes tagjának !!! Köszönöm. Belső Erő felfedezése csoportos heti program tapasztalata:

Booth Roland  Egyesült Államok

Az evolúció megtisztulása. Ezzel a csodalatos transzformációval kezdeném tapasztalataimról való beszámolót. A tanításaid által, ahogy a Tudat végtelen természetére a mindennapi tapasztalatokban történő rámutatást nyújtott segítséget biztosítod a tiszta, erőteljes tapasztalatokban élővé válik a tanítás. Nem csak egy megnyilvánulási, dogmatikus megközelítéssel történik ez. A Végtelen Tudat jelenléteben, végtelen módon való rámutatás az Igazságra. Az elme evolúciós transzformációja, a szív megtisztulása a Tiszta Tudat jelenlétében gyökeres változásokat indít el , a test és Tudat találkozásában. A mély elfogadás a feltétel nélküli szeretet által, a jelenlét kivirágoztatja újra és újra ezt a létállapotot a heti találkozások során. Kiszeretném emelni, hogy a felébredés teljesen más értelmet nyert az elmében általad. Mindenkinek ajánlom a tanításaidat, aki úgy látja, érzi, hogy kimozdult a természetes létállapotból. Gyógyulni soha nem késő az igaz, valódi természeted elfelejtéséből. 


"Szeretettel teli virágos korona Isteni Dicsőséggel. Lelki beteljesülés szirmai, áldott béke virágai. 

Az Abszolút hely nélküli hely feltétel nélküli leírhatatlansága.  Lèt Örökkévalòsága. "

Török Tamás

Kiskunfélegyháza

Életem első elvonulásán voltam hétvégén Szentkirályon Dongó Andrea szervezésében.

Többször halottam már a meditáció jótékony hatásáról , de igazából nem annyira hittem benne.

Olyan mély tudatállapotot sikerült megélnem, az elvonuláson megjelenő Önvaló Jelenlét által, amit még soha eddig az életemben.

Annyira elcsendesedett az elmém, az egész testem, hogy a hétköznapi feszültség minden szikrája, de még az összes gondolat eltűnt belőlem.

Annyira jó volt ebben az állapotban lenni, a legmegnyugtatóbb, amit valaha eddig éreztem. Olyan volt, mintha mélyen aludnék és mégis éber vagyok.

Csodás volt megélni, hogy ebben az állapotban nem volt semmilyen félelem és gond és probléma.

Számomra úgy tűnik, hogy a hétköznapi feszültség, ellenállás és problémák kezelésének az egyik legjobb módszere az Önvaló meditáció által önmagadban való elmélyedés egy olyan ember vagy emberek jelenlétében, akik az Önvalót már felismerték magukban.

Tapasztaljátok meg és próbáljátok ki Ti is a jótékony hatását Andi által vezetett Önvaló meditációnak, mely bármilyen élethelyzetben támogatás lehet.

Jeszenszki Zoltán

Újhartyán

 Szia Andi!

Olyan történt velem, hogy az egyik volt barátnőmmel álmodtam, ami nagyon jó álom és nagyon jó érzés volt. Amikor felébredtem, GONDOLTAM, csak vissza kellene szerezni, mi lenne, ha rá koncentrálnék, és a vonzás törvényével vissza hódítanám, majd jött a másik gondolat, de nem lehet bele avatkozni a másik életébe. Újabb gondolat, nincs is másik csak Én vagyok, és ez így ment egy darabig, mikor egyszer csak megláttam hogy a gondolat gondolkozik, a gondolat az egó vagy valami akar valamit, láttam ahogy Én csak figyelem. Leállt minden egy kis időre Csend lett, csak a Vagyok volt, ez nagyon jó felismerés, és megélése volt, köszönöm a létezésének, az Önvalónak, Istennek. Köszönöm neked Andi ezt az utat, hogy segítesz, hogy vezetsz. 15 -év spirituális út során, nem volt annyi és olyan megtapasztalás, mint nálad két hónap alatt. Köszönöm.

F. Ilona


Kedves Andrea !

Beszélgetéseink során néhány gondolatban megosztottam veled, hogy hogyan kerestelek, hogy miként találtam rád, mint szeretetteljes, sorsomat és "örök" életemet támogató legfőbb kapcsolatomra, ezért megírom neked, hogy nagy szeretettel gondolok rád mindenkor, és most úgy érzem, hogy pár mondatban, akár köszönetképpen is, kis visszatekintést írok spirituális utam kezdetétől a jelen időszakig.Jó néhány éve már, amikor úgy éreztem, hogy reménytelen, kilátástalan helyzetbe került az életem, - beteg voltam, megműtöttek, elegem volt mindenből, - elkezdtem keresni a kiutat. Hosszú, nehéz és gyötrelmes életszakaszok követték egymást, amelyben egyedüli segítségként az önismereti, valamint belső spirituális munka mutatott előre.Elszánt voltam. Lépésről-lépésre kaptam az útmutatásokat mesterektől, tanítóktól, tudatosságom szintjéhez illeszkedően.Spirituális érdeklődésem méreteket öltött. A témában olvasott könyvek, a gyakorlatok,módszerek, önmagam belső feltárása, igen széles skálát öleltek fel. Gondolataimat és tetteimet a belőlem jövő legnagyobb őszinteséggel és szeretettel igyekeztem összehangolni, amely idővel belső minőségi változást eredményezett. Életfeladatunk, önzetlen szeretetünk, valódi lényünkkel kapcsolatos kutatásaim során ismerkedtem meg az advaita "non dual" (nem kettősség) tanításaival és tanítóival.Őszinte elszántsággal, és hittel olvasom, hallgatom a mai napig értékes, csodálatos előadásaikat, - hála az internetnek, - azonban ezek az előadások általában angol nyelven, illetőleg írott fordítással érhetőek el, ezért kissé korlátok közé esik számomra a tudásanyag befogadása.Főként ezen indok inspirált további folyamatos kutatásra tudatosságra ébredés témában, így vezetett az "ÚT" magyar weboldalra, magyar nyelven Dongó Andreához, aki az "Örökkévaló Teljesség"-ben szól hozzám és tanít engem az anyanyelvemen. Ezzel a néhány mondattal tudatom, hogy hálás vagyok minden kedves, őszinte és hiteles szóért, útmutatásért, támogatásért, amit tőle kapok, és amit igazán szavakkal nem is tudok kifejezni. Áldással, köszönettel és szeretettel: Ilona

Belső Erő felfedezése csoportos heti program tapasztalata:

 K. Dóra /München

Több évtizeden keresztül kerestem valamit, ami hiányzott, mintha belőlem hiányzott volna valami ami hiányként jelent meg. Magamnak is nehezen tudtam megfogalmazni. Nagyon sok spirituális tanítót hallgattam, olvastam, követtem, előadásokra illetve képzésekre jártam . Egyiket követte a másik. De szinte semmi nem adta azt, ahol igazán jól éreztem volna magam vagy, hogy na most megállok mert ez az. Így folyamatosan jött a keresés. Mivel eddigi életem során tényleg rengeteg helyen jártam és rengeteg emberrel találkoztam, de valami mindig hiányzott. Egy idő után azt gondoltam nem kell a spiritualitás, egyáltalán még hallani sem akartam róla. Hiába csináltam azt a rengeteg gyakorlatot egy űr mindig ott volt bennem. Úgyhogy igyekeztem úgymond hagyományos emberként működni, úgy ahogy a környezetem . Vagyis ahogy én gondoltam, hogy hagyományos. Végül a munkám rabja lettem ott igazán értékesnek éreztem magam. De sajnos nem tartottam meg ez egyensúlyt, párhuzamban több olyan élethelyzet jött, amivel egyszerűen nem tudott az elmém mit kezdeni. Valamitől mindig függött és borzasztóan félt. Innentől kezdve megint indult a keresés. Ezt követően egy elég nagy traumát éltem meg , és innentől már a segítséget kerestem. Alvászavar, folyamatos félelem, aggódás, belső szorongás majd pánikroham követte. Annyira elhatalmasodott, hogy már kibírhatatlan fájdalommá vált. Jártam Pszichológusnál többnél is. Jártam Pszichoterapeutánál, Kineziológusnál, Szellemgyógyásznál, és Theta Healing kezelésekre is jártam. Semmi nem segített, ott voltam rengeteg kétséggel hogyan tovább? Mi lesz velem? Már nem tudtam magamról gondoskodni sem, itt a vég, senki nem tud rajtam segíteni. Végül Andi csoportjához csatlakoztam . Teltek a hetek és én egyre jobban lettem. A környezetemtől egyre több pozitív visszajelzést kaptam. Újra végig alszom az éjszakákat. Nincs pánik, újra bevásárlok ,megint száguldozok a kocsimmal. Tömött busz sem akadály, újra visszakaptam az életerőm. Rengeteg helyen jártam már mindenféle módszert kipróbáltam. De most úgy érzem megnyugodtam. Már nem kell keresnem mást. Már nincs mit keresnem mert megtaláltam. Segített vissza találnom magamhoz a szívemen keresztül. Visszahozott a jelenembe. Minden pillanatot helyesen megélni. Mert minden Most történik. Hálás vagyok, hogy az a rengeteg fájdalom és szenvedés nem gyötör már. 

F. Ilona

Andreával és Kornéllal való közös meditáció tapasztalata.

"Kedves Andrea és Kedves Kornél !

Nagyon szerencsésnek érzem magam, és nagyon hálás vagyok, hogy közös meditációt gyakorolhattam veletek. Nehéz szavakkal kifejezni mindazt az egyértelmű és csodálatos élményt, amelyet megélhettem, amelyben egyéni energiáink "összekapcsolódtak" az Egységben. Egyszerre volt erőteljes, lágy, gyengéd és könnyed,,,, szinte "lebegős". Ezek a szavak nem fejezik ki igazán mindazt az érzékelhető teljességet, amit szinte mindvégig érzékeltem.A bensőmben érezhető volt a végtelenség, mozdulatlanság, formanélküliség, amiben a három lélek eggyé olvadt, és feloldódott az "Egy" tudatban. Tudomást szereztem arról a mélységről, ami tiszta ős erőként tárja fel magát az "Út" iránt elkötelezett léleknek.Szeretettel kívánom mindannyiunknak ezt az egyedi közös élményt, a további elkötelezett gyakorlást, a tiszta önvaló és az Egység - teljesség - megtapasztalását.
Köszönöm nektek Andrea és Kornél !
Szeretettel: Ilona

P. Rita 

18 éves Felsőlajos


Nagyon szépen köszönöm, még sosem életem át ilyen nyugalmat, vagy ehhez hasonló kikapcsolódást, amikor nem bombázzák a tudatomat  állandóan gondolatok és ezek miatt idegeskedek. Nagyon jó volt átélni, köszönöm szépen a meditációt, nagyon pozitívan hatott rám.

                          Tapasztalatok az Önvaló Tiszta Tudat Jelenlétének támogatása által 2018.10-2019.11.07.

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!