Események

 

🙏Az igaz béke ami tele van szeretettel és elégedettséggel akkor jelenik meg amikor a figyelem természetesen a Szív Önvalón pihen.
🙏Amikor az emberi elme a Szív Önvalóban pihen az elmét átlényegíti a belső Csend.

Önvaló meditáció fejleszti a mélyebb önismeretet segít mélyebb kapcsolatot kialakítani önmagukkal.Az önvaló meditáció gyakorlása segít csökkenteni a stresszt és a szorongást azáltal, hogy segít a tudatos figyelem központosításában és a jelen pillanatban való megmaradásban.Segít jobban kezelni az érzelmi reakciókat és az élet kihívásait, támogatja...

Valódi átható, átfogó gyógyulás , mely az egész lényedre hat, akkor indul el benned, ha felismered a valódi Igaz Énedet az Igaz Természetedet.

A kényszeres gondolkodást abba hagyni úgy lehet , ha a gondolatok figyelése helyett a létezés érzését megengeded. Bármennyire hívogató is egy egy gondolat, biztosan állítom Neked, hogy nem tud Neked olyat adni, mint amikor a létezés természetességét egyszerűségét, örömét érzékeled. Hiszen ez test nélkül, emberek nélkül, gondolatok nélkül, világi...

Május 18.-án szerdán este 18.30-20.30 között, ha hívást érzel szeretettel várunk egy online előadásra és közös élő Önvaló Szív Csend meditációra.

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!