Események

 

Valódi átható, átfogó gyógyulás , mely az egész lényedre hat, akkor indul el benned, ha felismered a valódi Igaz Énedet az Igaz Természetedet.

A kényszeres gondolkodást abba hagyni úgy lehet , ha a gondolatok figyelése helyett a létezés érzését megengeded. Bármennyire hívogató is egy egy gondolat, biztosan állítom Neked, hogy nem tud Neked olyat adni, mint amikor a létezés természetességét egyszerűségét, örömét érzékeled. Hiszen ez test nélkül, emberek nélkül, gondolatok nélkül, világi...

Május 18.-án szerdán este 18.30-20.30 között, ha hívást érzel szeretettel várunk egy online előadásra és közös élő Önvaló Szív Csend meditációra.


Spirituális területen ma már széles körben sok minden elérhető a nyitott Kereső emberek számára.
Lehet, hogy már Te is eljutottál oda, hogy a következő kérdések megfogalmazódtak benned az utad során.Vajon mit is keresek a spiritualitás által, mi az amit a spiritualitásban való elmélyedéssel valójában meg szeretnék élni és tapasztalni?
Vajon a...

Minden szenvedést az okoz az emberi életben, hogy az ember nincsen Jelen a saját életében és ellenáll az Önvalónak a Természetes Létállapotnak a különféle élethelyzetek során.

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!