Csoportos online Önvaló Meditáció

2024.03.14
  • Önvaló meditáció fejleszti a mélyebb önismeretet segít mélyebb kapcsolatot kialakítani önmagukkal.
  • Az önvaló meditáció gyakorlása segít csökkenteni a stresszt és a szorongást azáltal, hogy segít a tudatos figyelem központosításában és a jelen pillanatban való megmaradásban.
  • Segít jobban kezelni az érzelmi reakciókat és az élet kihívásait, támogatja az érzelmek elfogadását és megengedését.
  • Napi gyakorlása segít megtalálni a belső békét és boldogságot, miközben támogatja a belső erőforrások , belső értékek felfedezését.
  • Segít , hogy jobb kapcsolatot tudjunk kialakítani önmagunkkal és másokkal, mivel növeli az empátiát és a megértést , együttérzést mások iránt.
  • Támogatja az intuíció egyre mélyebb belső kibontakozását és a belső bölcsesség felfedezését.
  • Amikor a belső bölcsességre hallgatunk ez által képesek vagyunk megtalálni azokat az egyedi válaszokat és megoldásokat, melyek segítenek az önmegvalósításában és a harmónia megtalálásában kapcsolatainkban. A belső bölcsesség maga az élet tanítómestere, mely vezet minket az önazonosság és a magasabb rendű életminőség felé.

Szeretettel várlak erre az online meditációs foglalkozásra, ha hívást érzel és szeretnél Te is egyre jobban közelebb kerülni Önmagadhoz a lényed valódi szépségéhez eredendő természetedhez. Ez a foglalkozás  folyamatosan heti rendszerességgel egy olyan lehetőség ahol együtt gyakorolhatod a többi emberrel az Önvalóban való elmélyedést, megoszthatod gondolataid, felteheted a Téged foglalkoztató kérdéseidet. Ehhez a meditációhoz nem szükséges tapasztalat, bárki számára a jelenlétben felismerhető a természetes létállapot aki erre nyitott.  Az első foglalkozás online  03.14.-én csütörtökön 17 órakor kezdődik.  A foglalkozás időtartama függ a résztvevők létszámától   körülbelül 1-1,5-2 óra között valósul meg. Folyamatosan lehet csatlakozni a csoporthoz. 

  •  Havi 4 alkalmas részvétel esetén a  hozzájárulási díj: 25.000 Ft . Havonta 3 alkalommal való részvétel esetén a hozzájárulási díj: 20.000 Ft . Havi kettő alkalommal való részvétel esetén a hozzájárulási díj 15.000 Ft . Ha valaki a 4 alkalmat választja, de 2 foglalkozáson még sem tud részt venni magán jellegű okok miatt, akkor lehetőség van egyszeri 45 perces egyéni foglalkozás keretein belül pótolni a kiesett kettő alkalmat. A részvételi díjat mindig a foglalkozások előtt egy összegben kell előre elutalni. Ha valaki szeretne csatlakozni a csoporthoz de a hozzájárulási díjak kifizetése nehézséget jelent az szóljon nyugodtan, és fizethet adományosan annyit amennyit tud.
  • Jelentkezni lehet : orokkevaloteljesseg@gmail.com címen számlázáshoz szükséges adatok megadásával ( Név, irányítószám, város, utca , házszám). 

Dongó Andrea

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!