Elme csendesítő meditáció 10.03. Kiskunfélegyháza

2023.10.03

A szeptemberi meditáció egyik tapasztalata..........

"Egy ideje keresem Önmagam. A spirituális világ több vonalán kutakodtam már, viszonylag széles skálán. Az élet olyan feladatokat tett elém, amit már csak úgy tudok megoldani, ha befelé figyelek. Úgy éreztem, hogy a mozgás és a meditáció fogja meghozni számomra az áttörést. Elkezdtem irányított meditàciokat letölteni és igyekeztem az abban elmondottakat csinálni. Már az is sokat segített. Azonban, az amit Andi segítségével átéltem, arra egyelőre még nem találok megfelelő szavakat. Az első alkalom után is napokig a hatása alatt voltam. Elmenetem szaunázni, kb fél óràt voltam bent, minden gond nélkül, mire kapcsoltam, hogy ki kellene jönni. Előtte átlagosan 8-10 percet tudtam eltölteni bent, maximum. Kikapcsolt az egom és tágultak a korlàtok. A minap egy barátnőm megkérdezte, miért szervezem túl az életem, sose vagyok otthon. Gondolkodás nélkül rávágtam, hogy menekülök a sajàt valóságom elől. Hogy honnan jött a gondolat? Ez a jó kérdés. A felsőbb Én segített, ha jól sejtem. Minden esetre szeretnék még több korlátot lebontani magamról, amiben nagy segítségemre lesz Andi és a jelenlét meditációi. Ezúton is köszönök minden eddigi és ez utáni támogatást."Zsuzsi

Minden emberi probléma és boldogtalanság a gondolatokkal való öntudatlan azonosulásból és az azokra való önkéntelen reagálásból fakad, ez a meditáció ennek az azonosulásnak a kényszerét segíti feloldani, mely által átélhető a gondolatok mögötti béke éber tiszta természetes tudat állapota, mely lehetőséget ad feszültségek kioldódására az elmében és a testben egyaránt.

Ahhoz , hogy önmagadat és az életet természetesebben tudd megélni a jelenlét meditáció folyamatos gyakorlására van szükség. Egy új világ benned , a valódi pihenés és mindenre a válasz az a gondolatoktól mentes belső csendből, békéből születik meg.

👉 Meditáció időpontja 10.03. kedd, 17.30 óra Kiskunfélegyháza.

👉 Időtartam: 17.30-19.00. Amennyiben van igény lehetőség van kérdéseket feltenni a témával kapcsolatban és ezt követően van a Jelenlét meditáció.

👉 Helyszín: Kiskunfélegyháza Dr. Holló Lajos u 89, nagyobb létszám esetén Kkfháza Tiszta Forrás Waldorf Iskolában. Minden résztvevő a program megvalósulása előtt egy nappal tájékoztatást kap a végleges helyszínről.

👉 Részvétel előzetes jelentkezéssel lehetséges. Jelentkezni lehet 10.02.-ig a dongo.andrea@manyfold.hu email címen.

👉 Részvételi díj: 6.000 Ft/fő, Tiszta Forrás Waldorfos pedagógusoknak a részvétel ingyenes , Waldorfos szülők részére adományos .

Szeretettel várlak Titeket!

Dongó Andrea

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!