Online csoportos elme csendesítő meditáció

2023.10.04

A kényszeres gondolkodást abba hagyni úgy lehet , ha a gondolatok figyelése helyett a létezés érzését megengeded. Bármennyire hívogató is egy egy gondolat, biztosan állítom Neked, hogy nem tud Neked olyat adni, mint amikor a létezés természetességét egyszerűségét, örömét érzékeled. Hiszen ez test nélkül, emberek nélkül, gondolatok nélkül, világi dolgok nélkül is eredendően magától van. Minden probléma melyet a gondolatokkal való azonosulások okoznak a létezés természetes érzésében szertefoszlanak. A létezés természetes jelenléte képes felszabadítani az elmében futó energetikai pályákban megrekedt figyelem és életenergiát, mely folyamatosan a gondolkodó elme korlátozó állapotába húzza vissza a figyelmet ami újra és újra felesleges vágyakozást , felesleges problémákat, felesleges hiány érzetet, akarást, szorongást, feszültséget, aggodalmat, félelmeket gyárt. Minél több figyelem és életenergia szabadul fel a létezés természetes jelenléte által annál jobban egésznek, teljesnek érzed magad a természetes létállapotodban. A gondolkodó elme részeg állapotát fokozatosan egyre mélyebben felváltja egy tudatos elme józan állapota. Igen tényleg olyan, mintha az ember kijózanodna ahogyan végre egyre jobban Igaz Valódi Önmaga.

Október 4.-én szerdán 18.00-órától egy új online maximum 5 fős csoportot indítok, azoknak akik szeretnék a jelenlét támogatása által megélni a gondolatok mögötti béke éber tiszta természetes tudat állapotát, mely lehetőséget ad feszültségek kioldódására az elmében és a testben egyaránt.

Ahhoz , hogy önmagadat és az életet természetesebben tudd megélni a jelenlét meditáció folyamatos gyakorlására van szükség. Egy új világ benned , a valódi pihenés és mindenre a válasz az a gondolatoktól mentes belső csendből, békéből születik meg.

A foglalkozások heti rendszerességgel valósulnak meg egyenlőre maximum 5 fős kis csoportokban szerdánkénti napokon, hogy mindenkit egyenként meg tudjak hallgatni és mindenkinek egyenként tudjak személyre szabottan támogatást nyújtani a Jelenlét által. A foglalkozások kettő ütemben zajlanak , először van a beszélgetős-tanácsadó rész, majd a vezetett meditációs rész, mely mindig a Jelen pillanat útmutatása alapján személyre szabottan nyilvánul meg. 


A havi díj kifizetése esetén szabadon eldöntheted, hogy a havi 4 vagy 5 alkalomból hány alkalmon szeretnél részt venni. Arra is van lehetőség, hogy csak a meditációs részhez csatlakozz. Amennyiben elfoglaltságod van és nincsen időd végig várni a többiekkel folytatott beszélgetést, akkor jelezd felém, mert arra is van lehetőség, hogy veled az elsők között foglalkozom. A csoportos foglalkozásokat minimum kettő fő jelentkezése esetén tartom meg ezért mindig kérlek a foglalkozások előtt legalább 1 nappal jelezd felém a szándékodat.  Ha egy hónapban a 4 alkalomból 2 alkalom kiesik váratlan élethelyzet miatt: betegség, utazás, munkavégzés egyéb okok miatt, akkor ez esetben van lehetőség havonta egyszeri 45 perces személyes vagy online egyéni pótlásra.


A havi 4 alkalmas csoportos támogatás hozzájárulási díja: 25.000 Ft.

Azoknak akik részt vesznek a csoportos foglalkozásokon számukra az Facebook: Örökkévaló Teljesség Videótár csoporthoz ingyenes hozzáférést biztosítok a videótárba feltöltött tartalmakhoz addig, amíg a foglalkozásokon részt vesznek.

Vannak olyan hónapok, amikor egy hónapra 5 alkalom esik, ilyen hónap idén a november. Ennek a hónapnak a csoportos támogatás hozzájárulási díja: 30.000 Ft. Amennyiben Te ilyenkor is csak 4 alkalmon szeretnél részt venni,ez lehetséges, de kérlek ezt előre Te jelezd felém.

Ha szeretnél részt venni a programon, de a hozzájárulási díj kifizetése nehézséget jelent számodra, akkor kérlek szóljál és addig amíg az anyagi nehézség fenn áll, fizethetsz annyit amennyit tudsz adományosan.

A csoportos foglalkozásokra folyamatosan lehet jelentkezni az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen, vagy a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon vagy a következő számon keresztül: 30-207-0288.
A havonta 4 alkalommal zajló csoportos foglalkozásra jelentkezők automatikusan bekerülnek a Facebook : Belső Erő felfedezése, Tudatosság, Éberség csoportba, ebben a csoportban zajlik a kommunikáció és a tagok a felmerülő kérdéseiket is itt feltehetik.
Amennyiben Te több hónapon keresztül igénybe szeretnéd venni ezt a támogatást, akkor csak annyi a teendőd, hogy minden hónap 10-éig elutald a hozzájárulási díjat. 


© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!