Elvonulás Szentkirályon 2022.11.19.-11.20.

2022.10.02

Igaz Magadhoz Isten Szívén keresztül vezet az út.

Minden fájdalom és szenvedés az miatt van, hogy elkülönült létezőnek képzeled magad a benned is ott élő Istentől.

Ahhoz, hogy Igaz Valódként legyél jelen a mindennapi életben ahhoz újra fel kell fedezned azt aki vagy Eredendően. Miközben Önmagad fedezed fel, felfedezed a benned élő Istent, mint élő Igaz Valóságot. Isten valódi megtapasztalása nem létezik Igaz Önmagad felfedezése nélkül. Az Igaz Valódi Önszeretet és Igaz Önelfogadás nem létezik a benned élő Isten Igaz Szeretete és Szívből való Elfogadása nélkül. Ez vezet át egy olyan Valóságba amire minden Lélek vágyik, egy olyan Valóságba ahol a megosztottság és felosztottság káprázata fokozatosan szertefoszlik. Ahol a Lélek a Lélekkel Szívből tud kapcsolódni Igaz Önmagaként az Egyetlen Igaz Énként.

Ez az út az önmegadás és önfeladás útja. Az elkülönült , szeretetlenségben létezőség feladásának útja, azért hogy Önmagad lehess. Minél többet adsz magadból át a benned élő Istennek, Isten annál többet ad Neked magából és Végtelen Kegyelméből, Csodájából.

Szabadon dönthetsz mit választasz a szeretetlenséget vagy az Igaz Szeretetet azt az Igaz Szeretetet mely által kibontakozik az Igaz Megbocsátás, az Igaz Együttérzés és Igaz Összekapcsolódás mindennel ami Él és Létezik. Nem könnyű út, sok lemondás és feladás kíséri , de mégis elképesztően gyönyörű Az ami marad.

Ha belső hívást érzel és szeretnéd Te is felismerni magadban a Jelenlét Erejét, szeretnél egyre tudatosabban Jelen lenni az életedben és fizikailag, lelkileg és szellemileg egész, teljes, boldog életet élni ,akkor szeretettel várunk erre az elvonulásra.

Közös Szív Csendben való elmélyedés áldása , hogy az egyéni Lelkek összeolvadása által egyre mélyebben felismerhető a Valóság Csendje a Szív Csendje Békéje a Természetes Létállapot.

Beszélgetünk elmélyedünk a csendben az időtlen szeretetben az Egységben. Meghatározás nélkül, itt minden spontán jelenik meg a csendből fakadva.

A program 2 nap .Időpont 2022. november 19. szombat és november 20. vasárnap

Kezdés: 2022. november 19. szombat 10 óra.

-10.00-12.30.- ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni, illetve elmélyedés a csendben.

-12.30-13.30.-ig ebédszünet.

-13.30-tól- 17.00-ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben szünetekkel.

-17.00-18.00-tól vacsora, szabad program.

-2022.november 20. vasárnap:

-8.30-10.00 reggeli .

-10.00-12.30 ig beszélgetés ,kérdéseket lehet feltenni, és elmélyedés a csendben.

-12.30-13.30-ig ebéd szünet.

-13.30-16.30 beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben.

Program vége: 2022.november 20. vasárnap 16.30.

Helyszín: Szentkirály Tóth Tanya régi oldala, mely Lakitelek felől haladva jobb oldalon található. https://www.facebook.com/T%C3%B3th-Tanya-Szentkir%C3%A1ly-1428425663929289/

A szállás díja 1 éjszakára 7.000 Ft / fő, igény esetén lehetőség van vasárnap is ott aludni.

Azoknak akik nem alszanak ott 2.500 Ft /fő a díj, melyet a Tanya tulajdonosának kell kifizetni.

A régi tanyán 4 ágyas, 3 ágyas és 2 ágyas szobák vannak. Természetesen kisebb jelentkezési létszám esetén a kettő ágyas elhelyezés is megoldható, de ez a jelentkezési határidő végén derül ki pontosan. Ágynemű biztosítva van. Külön konyha helyiség is van, ahol az ételeket meg lehet melegíteni, vagy elkészíteni.

Meleg étkezést a lakiteleki Autóscsárdából tudod megoldani.  Bővebb információt a csárda tud adni a következő elérhetőségen: 76-449-117 .

A rendelést előre le tudod adni a program előtt, így az ebéd, és vacsora elfogyasztható a csárdában vagy a szállás helyen. Hideg étkezést mindenki magának biztosítsa, hűtő van a szálláshelyen.

Érdemes párnákat hozni a székre, a kényelmesebb elhelyezkedésért, vagy horgász széket akinek van.

A program díja 35.000 Ft /fő , mely a szállás és étkezés költségét nem tartalmazza.

Lehetőség van egy napon is részt venni, ennek hozzájárulási díja: 30.000 Ft /fő

Ha szeretnél részt venni az elvonuláson, de a hozzájárulási díj kifizetése nehézséget jelent, akkor adományos módon is hozzájárulhatsz a program megvalósulásához, csak kérünk Téged ezt jelezd felénk előre.

A szálláshely foglalás miatt részvételedet kérlek előre jelezd felénk legkésőbb 2022.november.-16 áig.

Web: www.orokkevaloteljesseg.hu

Youtube: Örökkévaló Teljesség oldal

Jelentkezni lehet: a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy a következő email címen:orokkevaloteljesseg@gmail.com

Szeretettel állunk szolgálatodra.

Dongó Andrea, Dongó Kornél

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!