Közös támogatás 

Dongó Andreával és Dongó Kornéllal

A  Végtelen, Határtalan Tudat  végtelen módon nyilvánul meg a világban. Másként nyilvánul meg egy nőn és másként nyilvánul meg egy férfin keresztül is.  Ha szeretnéd átélni és megtapasztalni az Önvaló támogató minőségét egyszerre a nőn és férfin keresztül megnyilvánulva,  szeretnéd átélni az isteni férfi és isteni női erő egységének természetességét a Tudat Tiszta Fényét magadban, akkor szeretettel állunk szolgálatodra testvéremmel együtt Dongó Kornélal közös Csendben való elmélyedésre ahol egyre mélyebben átélheted  Igaz Valóddal való találkozást és  megtapasztalhatod a Most Igaz Valóságának  egyre mélyebb rétegeit magadban. 

Természetesen a Jelen Igaz  valóságát olyan mértékben tudod felismerni magadban, amennyire meg tudsz nyílni, amennyire át tudod adni magad Igaz Valódnak az Önvalónak a pillanatban.  A valódi mély önátadás évek alatt bontakozik ki  fokozatosan , ahogyan a Tudat felszínéről leváló figyelem a Tudat egyre mélyebb rétegeibe hatol a Kegyelemnek való önátadás által. 

Amikor a Lélek igaz vágya mélyen ugyanaz minden résztvevőnél és a figyelem egyszerre ugyanarra irányul, akkor a Szív Kegyelem megosztja, önmaga mélységes Igaz Valóságát minden résztvevővel egyszerre és feltárja a Szív Végtelen Igaz Csendjét Természetességét. Itt eltűnik minden fátyol, minden tudat réteg ami eltakarta az Igazságot és csak az Egy Tudat Természetessége Ragyog. 

Ez a közös meditáció kiegészíti a támogatás menüpontban felsorolt  Dongó Andrea   vezetésével megvalósuló Jelenlétből fakadó tanácsadás és Jelenlétből fakadó egyéni  és csoportos meditációs támogatási lehetőségeket.
Egyéni és csoportos közös meditációra is van lehetőség.

Ezeken az együttléteken tanácsadás nem zajlik csak meditáció.

Az egyéni és csoportos  közös meditáció hozzájárulási díja az árak menüpontban megtalálható.


© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!