A sok bizonytalanságból a kiút visszatalálni a Szív Tudatosságba.

2021.10.31

Ez a világ azt tanította Neked, hogy a biztonságot akkor találod meg ebben a világban, ha valakivé válsz ebben a társadalomban, ha eléred azt, hogy mindened meg van, ami az emberi világ nézőpontjából lehetséges. Azok, akik tényleg átélik és megtapasztalják, hogy az emberi világban mindenük meg van, mégis sok esetben ott marad valami betöltetlen hiány. 

Az emberi világba helyezni a biztonságunkat előbb utóbb bizonytalanságba, kétségbe és félelembe vezet. Ez azért van, mert öntudatlanul a biztonságot letárgyiasítjuk a forma világra, amihez öntudatlanul elkezdünk kötődni és függeni. Ilyen a pénz például, ha nincsen, elég pénz nem érezzük magunkat biztonságban, vagy ilyen egy párkapcsolat, ha nincsen, mellettünk egy társ nem érezzük magunkat biztonságban. Hiányban érezzük magunkat és szeretnénk ezt a hiányt betölteni. Nem tudjuk, hogy ez a hiány valójában abból fakad, hogy az ember látszólagosan elkülönült a benne élő Szeretet és Boldogság Forrásától, ez miatt nem érzi magát teljesnek és egésznek. Minden ember ezt a teljességet keresi szüntelenül az emberi világban, hogy a teljesség hiánya feloldozást nyerjen.

Vissza kell találni az embernek a Valódi Igaz Lét Biztonságba, Valódi Igaz Lét Stabilitásba, mely belülről az Önvalónkból fakad. Itt belül mindannyian Önmagunkban Teljesek és Tökéletesek vagyunk Természetesen. A Valódi Lét Biztonság, Lét Stabilitás ebből az Ősi Teljességből fakad és Feltétel nélküli Időtlen Szereteten alapul és az Örökkévalóságból fakad ettől olyan stabil és túlmutat az idő illúzióján. A világba helyezett biztonság múlandó, mert a forma világba mindig minden átalakul és változik és semmit sem lehet megtartani ez a biztonság hiányra és félelemre épül legtöbb esetben. A világ jelenlegi helyzete pont erre hívja fel a figyelmet a megszorításokon keresztül Ember Vedd, Már Észre a Valódi Biztonság nem rajtad kívül van, hanem benned. 

Menj vissza a gyökereidhez, legyél, bátor nézz mélyen szembe öntudatlan önmagaddal, amit öntudatlanul teremtettél meg, és vállald érte a Felelősséget. Vállald végre az Életedért a Felelősséget és ne hibáztass senkit, se magad, se másokat, se a világot se az Életet se a Létezést, mert valójában nincsen hibás. Az elme számára ezt nehéz elfogadni, de ez az igazság. 

 Ha feladod a hibáztatást a Tökéletes Szeretetért, elkezded visszanyerni az Erődet, melyet neki adtál a teremtményednek, melyet most ellenségnek látsz, melyre rávetíted, hogy el akar téged pusztítani. Dönts a Tökéletes Időtlen Szeretet és Tökéletes Béke mellett és nyerd vissza Erődet, hogy visszatalálj a Valódi Szellemi, Lelki- Lét Biztonságba, Lét Stabilitásba az Igaz Valódból fakadó Örök Békébe. Ha megtalálod magadban ezt az Időtlen Tökéletes Békét és megadod magad a Szeretetnek láthatóvá válik számodra az Igazság. Nincsen ellenséged, nincsen senki, aki árthatna Neked. Tudod miért, mert a Tudat kitágulása által rájössz és átéled a Szív Egységet. Az Egységet Igaz Gyönyörű Önmagaddal, melyben az egész világ és emberiség benne él. Ebben az Egységben átéled az Időtlen Szereteten alapuló kapcsolódást, ahol a Tiszta Ártatlanság láthatóvá válik a Tiszta Lélek Fényének Ragyogásának megnyilvánulásaként és ez az Ártatlanság az Egy Lélek kiterjedéseként összekapcsol mindennel mindenkivel. Eltűnik a szétosztottság miatti hiány látszata. Ekkor meglátod, hogy az ego játékának felszíne alatt mindenkiben ott ragyog a Fény a Tiszta Ártatlanság bármivel is azonosult, bármit tett öntudatlanul az emberi világban. Önmagad gyönyörű kiterjedéseként kezded el érzékelni a világot tele szépséggel és örömmel, bőséggel, jóléttel, szabadsággal. Itt megtalálsz mindent, amit az emberi világban kerestél és átéled, hogy mindened meg van és ebben Igazán Otthon érzed Magad, mert Haza Találsz a Szívedbe az Örök Időtlen Szeretetbe. 

Ez a kiút az ember számára vissza találni a Szív Tudatosságba. Minél többen találunk Haza Szívünk Ragyogásába annál több Lélek érzi meg a Szív hívó szavát és indul el Isteni Létének gyökereinek a felfedezésének irányába. Az Örökkévaló Időtlen Szeretetből fakadó Jelenlét az, ami emberi világra sors átalakító erővel hat és ebből teremtődik egy Új Élet egy Új Ember egy Új Világ, melynek evolúcióját éljük jelenleg.

A döntés Most a kezedben van, élsz öntudatlanul, kiszolgáltatottan, félelemben továbbra is vagy bátran elindulsz és felfedezed magadban a Szív Erejét, a Valódi Lét Biztonságot, a Valódi Lét Stabilitást és Újra Teremted Önmagad, Újra Teremted a Valóságodat, melyben végre megpihenhetsz és Békére lelhetsz.

Szeretettel ölellek Titeket:

Dongó Andrea

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!