A Végtelen ereje átprogramozza az elmét az igazságra.

2019.03.25

Az elme a jó és rossz jelentés társítás alapján értelmez, kategorizál minden eseményt, jelenséget, ami megjelenik az elkülönült egyéni valóságban. A Felébredést követően az Önvalóban való egyre mélyebb feloldódások, a végtelen, finom, lágy, tiszta erő jelenléte által elindul az elme igazságra való átprogramozása magától. Felismerődik újra és újra, hogy valójában nincsen jó és rossz, nincsen különbség, mert minden a megnyilvánulatlan, megnevezhetetlen tökéletességben nyilvánul meg, tűnik fel, majd ahogyan jött tűnik el.Mindig minden tökéletes ahogy van, még az is, amit az elme korábban rossz jelzővel minősített. 

Megfázás tünetei megjelennek a testen, az orr be van dugulva, a torok nagyon fáj. Ahogy a figyelem a végtelen lágyságba olvad, csak a teljesség van test érzet nélkül. Nincs jelen fájdalom, dugulás, még az sincs, aki nem tud levegőt venni. Tisztán látható a test tökéletes, ahogy van a pillanatban, tökéletesen harmonizálja,azt ami az elméből kiürült az igazság felismerése által. A jelenlét magától beárad a testbe és feloldja,azt ami nem a testhez tartozik. Ekkor a testen lévő figyelem által érződik eltűnt minden tünet magától szépen lágyan finoman.

A nyomtató bekapja a papírt, újra és újra összegyűri azt. Elmében meg szeretne jelenni a düh, majd felismerődik, hogy mindez tökéletes, ahogy van a pillanatban. Egy simogatás a nyomtatónak, hogy így is tökéletes. A nyomtatóból hála árad, majd nyomtat szépen.

A bank a lakáshitel kifizetésére vonatkozó 3. ajánlatot utasítja el. Az elmében feltűnik az ellenállás egy pillanatra, majd felismerődik és érződik azonnal az elutasítás mögötti Isteni Jóság. Csend van, és az Önvalóból feltárulkozik az újabb ajánlat a megoldásra. Érződik az Isteni Gondoskodás átitató ereje, ahogy áramlik. Valójában nincs mit elérni már, nincs miért küzdeni már. Hiszen itt és most minden itt van, tökéletesen teljesen. Nincs itt semmilyen hiány sem. 


Forrás: Dr. Dawid R. Hawkins: Az ego Feloldósása Ráébredés az Énre műben lévő gondolatok által megjelenő felismerések, kiegészítve élethelyzetek során tapasztaltakkal.

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!