Belső Erő felfedezése,   Tudatosság, Éberség.04.hó

2021.04.01

Minden ember a valódi boldogságot, teljességet, biztonságot és oltalmat, menedéket nyújtó mély békét keresi. A teljességből fakadó boldogság, és béke, mely minden ember számára elérhető nem a külvilágban található, hanem mélyen belül a Lélek Tiszta Forrásában az Önvalóban. Ez a teljesség, és béke a Tudat korlátlanságából és határtalanságából fakad, ahol minden egyszerre feltétel nélkül jelen van. Ezt a feltétel nélküli Jelenlétet-Éberséget mely mindent átölel Egységnek is nevezhetjük.

Ettől az Egységtől a Létezés Tiszta szeretetétől  a Lélek Tiszta Forrásától való látszat elkülönülés okozza az emberi szenvedést, feszültséget, ellenállást és fájdalmat, nem  pedig a külvilágban megjelenő élethelyzetek és emberek.  Az élethelyzetek és emberek egyfajta tükörként csak rámutatnak a tudattalan téves hiedelmekre és elképzelésekre, melyeket életeken keresztül valósnak és igaznak vélt az egyén.

A látszat elkülönülést a valósnak és igaznak vélt hiedelmek, elképzelések, ragaszkodások és ezekből fakadó ellentétes irányú információk és energiák tartják fent. Egyfajta önkéntelen kivetülésként látszatra elfedik az igaz tiszta szeretetteljes valóságot, ami tökéletes ahogy van.

A látszat elkülönülést fenntartó hiedelmek, ragaszkodások belső önmunka által az Önvaló Jelenlét támogatásával lebonthatóak. Ez a lebontódási folyamat napról napra, hónapról, hónapra és évről évre bontakozik ki, a valótlanságba húzó kötőerők felszámolódása által. A kötőerők felszámolása által maga az önlekorlátozó karma számolódik fel és haladódik meg. Ez által egyre jobban feltárulkozik az a korlátlan belső erő, melyből a bőség és teljesség, szabadság fakad, fokozatosan felerősödik a szívből fakadó intuíció. 

Minél többször merül el a figyelem a gondolatok helyett a Lélek Tiszta Forrásában az Önvaló Csendjében a korlátlan Belső Erőben, ezzel párhuzamosan a mindennapi életben megjelenő feszültséget, ellenállást, szenvedést kiváltó öntudatlan kivetülések önműködő mechanizmusai is egyre jobban fokozatosan felszámolódnak, és a valóság érzékelése és észlelése fokozatosan átalakul, és minden ami megjelenik egyre jobban elfogadásra kerül az élet tiszta szabad áramlásával való együtt áramlás hatására. 

A  Lélek Tiszta Forrásából fakadó korlátlan Belső Erőből való folyamatos merítés által az egész élethez való viszonyulás, életszemlélet gyökeresen átalakul és a korábbi öntudatlan működés világba való kitükröződése is  fokozatosan megváltozik. Szeretetteljesebb világ valósága tárulkozik fel.

-Ha már sok spirituális, személyiségfejlesztő, önismereti gyakorlatot kipróbáltál, de komoly mély belső átalukálást eddig még nem tapasztaltál meg, de bátran, őszintén fel mered vállalni mások előtt is a benned zajló folyamatokat, tapasztalataidat és örömmel, szívesen vagy  hasonló érdeklődésű emberek társaságában. 

-Ha folyamatos támogatásra van szükséged, és Téged mélyen, igazán érdekel a valódi Önismeret, Önfelfedezés útja, mely folyamatos önkutatáson alapul és fokozatosan tárja fel az igazságot, a valóságot arról, aki Te valójában vagy, és tényleg ezt szeretnéd belül Önmagadban egyre mélyebben felismerni, megélni, megtapasztalni, akkor ez az interaktív csoportos foglalkozás Neked való. 

Szeretettel várunk Téged heti rendszerességgel tartandó csoportos interaktív belső munka online foglalkozásainkra, ahol örömmel adjuk át Neked az elme és tudat működésével kapcsolatos felismeréseinket és azokat a gyakorlatokat, melyekkel az önlekorlátozó hiedelmek, ragaszkodások, feszültséget, ellenállást, szenvedést okozó téves kivetítések fokozatosan felszámolhatóak. Csoportos foglalkozás keretein belül mindenkivel egyenként foglalkozunk és az Önvaló Jelenlét által azonnali támogatást adunk a megjelenő szenvedést-elkülönülést okozó megtévesztés felszámolásának elindításában, hogy benned is elinduljon az emlékezés arra az Éber Tudatosságra ami benned is ott él.

Ez a Jelenlét melyet felismertünk magunkban végtelen, határtalan minden Lelket összeköt egymással, e Jelenlét számára nem létezik akadály, így e támogatás online is tökéletesen működik bizalom esetén.

A foglalkozások heti rendszerességgel valósulnak meg egyenlőre maximum 5-6 fős kis csoportokban  szerda, csütörtök napokon. 5-6 fő esetén ezeknek a foglalkozásoknak az időtartama  2,5 óra. Nagyobb érdeklődés esetén a hét többi napján is fognak foglalkozások indulni.

Szerda, csütörtöki foglalkozások 17.30-órakor kezdődnek. A foglalkozásokra folyamatosan lehet jelentkezni.

A havi 4 alkalmas foglalkozásnak a havi hozzájárulási díja: 20.000 Ft.

Ha a hozzájárulási díj kifizetése nehézséget jelent számodra, akkor szóljál és megbeszéljük, hogy mi az amit a jelenlegi helyzetben ajánlani tudunk Neked.


-Április havi foglalkozások dátumai:

2021.03.31, 04.07, 04.14, 04.21, 04.28. szerdai napok.

2021.04.01, 04.08, 04.15, 04.22, 04.29. csütörtöki napok.

 


A foglalkozásokat jitsi program( hasonló a zoomhoz) segítségével valósítjuk meg. Egy linket fogsz kapni, melyre klikkelve már bent is vagy a csoportos online foglalkozás szobájában.

A foglalkozásokra jelentkezni lehet  az orokkevaloteljesseg@gmail.com, vagy a Facebook : Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül üzenetben vagy a 30-207-0288 as számon. 

Jelentkezni lehet még itt a weboldalon keresztül is üzenetben:

https://www.orokkevaloteljesseg.hu/kapcsolat/

 Program hozzájárulási díját elutalhatod a program kezdése előtt, vagy legkésőbb minden hónap 12.-éig. 

Erre a programra jelentkezők automatikusan bekerülnek a Belső Erő felfedezése, Tudatosság, Éberség Facebook zárt csoportba, ahol a tagokat alkalmanként a foglalkozások mellett hanganyagokkal is támogatjuk és a tagok ebben a csoportban felmerülő kérdéseiket is feltehetik. 

Mások tapasztalatairól olvashatsz a https://www.orokkevaloteljesseg.hu/masok-tapasztalatai/

Ha hozzád a személyes, vagy online egyéni támogatás áll közelebb, akkor az is továbbra is lehetséges, erről bővebb információt találsz a weboldalon a támogatás fül alatt:  https://www.orokkevaloteljesseg.hu/szolgaltatasaim/


Elérhetőség:

www.orokkevaloteljesseg.hu

Youtube: Örökkévaló Teljesség csatorna

Facebook: Örökkévaló Teljesség oldal és csoport

Facebook: Belső Erő felfedezése, Tudatosság, Éberség csoport


Szeretettel állunk szolgálatotokra:


Dongó Andrea, Dongó Kornél

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!