Egységben együtt lenni

2020.06.27

 Valódi Én érintését követően szeretettel várunk Téged az Egység - Végtelen Tiszta Szeretet Jelen-Létében való  közös együttlétre.

 A Valódi Én  első érintése után már elérhetővé válik az Önvaló újabb és újabb egyre mélyebb érintése a befelé forduló figyelem által. Az Isteni Időtlenség tiszta jósággal teli ereje által mindenkiben egy mélyreható karmikus tisztulási folyamat indul el. E folyamat során a felébredett érzékelés és észlelés által újra és újra feljöhetnek olyan rejtett dolgok melyekkel lehetséges, hogy egyedül nem boldogulsz.  Ezért ez a csoportos összejövetel azt a célt szolgálja, hogy   itt mindenki feltehesse a kérdéseit a megélésekkel, és megtapasztalásokkal, elakadásokkal, bizonytalanságokkal kapcsolatban. Egymás tapasztalásainak, megéléseinek szeretetteljes megosztása támogatást nyújt a mindennapi életben és az   Önvalóval való egyre mélyebb kapcsolat kialakításában .  Az időtlen szeretetben való közös elmélyedés támogatja a természetes létállapot még mélyebb felismerését és megélését. Támogatja az én érzet Valódi Énben való  egyre mélyülő stabilizálódását. 


Időpont 2020. június 27.  szombat 18.00-20.00
A programon személyesen és online is részt lehet venni.
A program ideje 4 fő részvételétől 2 óra, 3 fő részvétele esetén 1,5 óra, 2 fő részvétele esetén 1 óra. A személyes program minimum 2 fő jelentkezése esetén valósul meg.

Jelentkezni lehet 2020.jűnius 24-éig.


Online  discord program segítségével tudsz kapcsolódni a programhoz. A programot letöltésére vonatkozó információkat itt találod:

A program díja adományos jellegű.  Ha online veszel  részt a programon, kérünk Téged, hogy a program  megvalósulásához való hozzájárulásodat a következő számlaszámra utald el előre : K&H HU17 1040 4247 9551 9480 0153 0000.   Kérünk Téged, hogy a közlemény rovatba írd be azt, hogy adomány.

Elérhetőség:

Web: www.orokkevaloteljesseg.hu  Youtube: Örökkévaló Teljesség csatorna

 Helyszín: 6100. Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u 89.

Jelentkezni lehet: a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy a következő email címen:orokkevaloteljesseg@gmail.com

Szeretettel állunk szolgálatodra.

Andi és Kornél 

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!