Elvonulás- Jelenlét Meditáció

2021.08.20

Amikor olyan emberek között vagy, akik már élik magukban a Valóságot Jelenlétként, akkor a Valóság ereje magával ragad, és egyre mélyebben a Valóságot a Jelen pillanatot Te is felismered magadban.

Beszélgetünk elmélyedünk a csendben az időtlen szeretetben az Egységben. Meghatározás nélkül, itt minden spontán jelenik meg a csendből fakadva.

Ha hívást érzel, és hiszel és bízol a Végtelen Szeretetteljes Támogató erőben, és szeretnéd egyre mélyebben Te is felismerni a benned élő Természetes Létállapotot akkor szeretettel várlak erre az elvonulásra.

Szentkirályi elvonulás olyan jól sikerült a szabadban, így merült fel az, hogy jó lenne még egy rövidebb összejövetelt tartani. Szentkirályon már nincsen hely, de Török Tamás felajánlotta, hogy a kertjében megvalósíthatjuk összejövetelünket.

Időpont 2021. augusztus 20. péntek

-9.30-10.00 között érkezés.

-10.00-12.30.- ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni, illetve elmélyedés a csendben.
-12.30-13.30.-ig ebédszünet.
-13.30-tól- 15.30-ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben szünetekkel.

-15.30 után akinek van kedve lehet fürödni, táncolni. Török Tamás fog gondoskodni a zenei aláfestésről. 

Addig maradunk, amíg kedvetek van.

Helyszín: Kiskunfélegyháza, 9.körzet. Tanya 242.

Megközelíteni úgy lehet, hogy Kecskemét felöl, ha haladunk Szeged felé az E75-ös úton, akkor a Tesco után lévő körforgalomban el kell fordulni jobbra ,fel kell menni a hídra, majd rögtön a híd lábánál el kell fordulni balra. Ezen az úton kell végig menni egészen a 7. dűlőig ami bal oldalra esik, majd a 7.dűlő után még egy kicsit kell haladni egyenesen a köves úton és utána pedig balra fordulni a földes útra ezen a dűlőn kell haladni az erdő mellett egy kicsit és itt a második kicsi házikó az.

Aki az autópálya felöl jön, akkor az utolsó kijáratnál kell kijönni a pályáról, ez a második kijárat, utána Félegyháza felé kell menni majd a körforgalomnál egyenesen tovább a híd felé. A híd előtt pedig jobbra kell fordulni a kicsi köves útra. Ezen az úton kell végig menni egészen a 7. dűlőig ami bal oldalra esik, majd a 7.dűlő után még egy kicsit kell haladni egyenesen és utána pedig balra fordulni a földes útra ezen a dűlőn kell haladni egy kicsit az erdő mellett és itt a második kicsi házikó az.

A program a kertben valósul meg. Van egy nagy diófa, ami árnyékot ad, illetve van egy 9 m2-es sátor és egy hintaágy, mely árnyékot tud adni.

Esetleg ha valakinek van napernyője  vagy kerti pavilonja még az elhozhatja.

Érdemes párnákat hozni a kerti székre, a kényelmesebb elhelyezkedésért, vagy horgász széket akinek van.

Kertben van egy ásott medence ami 6 m hosszú és majdnem 1,70 mély, ebben lehet fürödni , aki szeretne. A kertben szintén van tusolási lehetőség.

Ha szeretnétek, akkor csinálhatunk batyus ebédet. Mindenki hoz magával valami finomságot édeset vagy sósat innivalót, amit közösen megosztunk egymással. Ha van kedvetek, akkor grillezni is lehet, egy kerti sütő is van.

Ennek  programnak a  hozzájárulási díja most adományos.

Részvételedet kérlek előre jelezd felém legkésőbb 2021.augusztus 17.-éig.

Web: www.orokkevaloteljesseg.hu
Youtube: Örökkévaló Teljesség oldal

Jelentkezni lehet: a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy a következő email címen:orokkevaloteljesseg@gmail.com

Szeretettel állok szolgálatodra.

Andi 

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!