Elvonulás július 17-18. Szentkirály

2021.05.20


A valóságra való ráébredés, visszaemlékezés egy olyan lehetséges útját tudom megosztani veled, ami számomra támogatást nyújtott és jelenleg is nyújt  a valódi teljesség mindannyiunkban ott élő egyre mélyebb felismeréséhez.

Egyetlen hiány áll minden hiány mögött és az az Igaz Valótól az Önvalótól való elkülönülés által létrejövő hiány.

Ez a hiány az ami az összes feszültséget és félelmet okozza az emberi életben.

Az Igaz Valóságban az Önvalóval való Egység ,Természetes Létállapotban nincsen félelem, annak valótlansága, illúziója szertefoszlik a Tökéletes Tiszta Szeretet Fényében Időtlen Igaz Valóságában.

Soha nincsen késő, hogy elindulj a szabadságba vezető úton és Te is elkezdj emlékezni Igaz Valódra, mely maga az Tiszta Ártatlanság, Szabadság, Szeretet és Teljesség.

Minden pillanatban dönthetsz a Tökéletes Szeretet mellett, a félelemmel, hiánnyal teli élet helyett.

A döntés a kezedben van.

Ha e döntést meghozod Igaz Valód Kegyelemmel és Szeretettel, Jósággal telve támogat, hogy visszaemlékezz arra, aki valójában eredendően Itt és Most vagy, a hiány, félelem látszat fátyla mögött.


Hiszek abban, hogy a Végtelen , Határtalan , Szeretetteljes Belső Erő- Tiszta Forrása a Valódi Én , amit felismertem magamban időtlen szeretettel támogat Téged is , hogy a Valódi Boldogságot, Teljességet, Határtalan Szabadságot Te is felismerd, ami valójában benned is ott él.

Ez az elvonulás támogatást ad neked ahhoz, hogy el tudj indulni egy olyan úton, mely kivezet a valótlanság ,feszültséget okozó állapotából és rálátást ad a tudatlanság működésére melynek megértése támogat annak meghaladásában. 

Az összejövetel nem a személyes én elvárásairól szól, hanem a személyes én Egységtől a Valódi Éntől való látszat elkülönülést létrehozó hiedelmekkel, elképzelésekkel ,mintázatokkal, hajlamokkal való téves azonosulásokról való fokozatos leválás támogatásáról szól. 

Ez a végtelen feltétel nélküli szeretetteljes jelen-lét, melyet már felismertem magamban, támogatja az elcsendesedését és az energiaszint emelkedését, támogatja a tisztán látás és tisztán érzékelés fokozatos feltárulkozását. Az Egység a Tiszta Tudat jelenléte támogatja a belső csendből fakadó tudatosság egyre mélyebb szeretetteljes szintjeinek fokozatos feltárulkozását és az igaz valóság egyre mélyebb felismerését és megélését Azok, akik már egyéni csend meditáció által felismerték a természetes létállapotot (bennük élő belső feltétel nélküli szeretet-boldogság forrás, teljesség ,csend állapotát) az Egység jelenléte támogatja a természetes létállapot még mélyebb felismerését és megélését. Támogatja az én érzet Valódi Énben való egyre mélyebb stabilizálódását. 

Beszélgetünk elmélyedünk a csendben az időtlen szeretetben az Egységben .Meghatározás nélkül, itt minden spontán jelenik meg a csendből fakadva.Ha hívást érzel, és hiszel és bízol a Végtelen Szeretetteljes Támogató erőben, akkor szeretettel várlak erre az elvonulásra.

A program 2 nap .
Időpont 2021. július 17 szombat és július 18. vasárnap
Kezdés: 2021. július 17. szombat 10 óra.
-10.00-12.30.- ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni, illetve elmélyedés a csendben.
-12.30-13.30.-ig ebédszünet.
-13.30-tól- 17.00-ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben szünetekkel.
-17.00-18.00-tól vacsora, szabad program.


-2021.július 18. vasárnap:

-8.30-10.00 reggeli .
-10.00-12.30 ig beszélgetés ,kérdéseket lehet feltenni, és elmélyedés a csendben.
-12.30-13.30-ig ebéd szünet.
-13.30-16.30 beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben.


Program vége: 2021.július. 18. vasárnap 16.30.

Helyszín: Szentkirály Tóth Tanya új oldala, mely Lakitelek felől haladva jobb oldalon található.  https://www.facebook.com/T%C3%B3th-Tanya-Szentkir%C3%A1ly-1428425663929289/

A szállás díja 1 éjszakára 5.000 Ft / fő, igény esetén lehetőség van vasárnap is ott aludni. 

Azoknak akik nem alszanak ott 1500 Ft /fő  a díj, melyet a Tanya tulajdonosának kell kifizetni.

 Az új tanyán 3 és 4 ágyas szobák vannak. Természetesen kisebb jelentkezési létszám esetén a kettő ágyas elhelyezés is megoldható, de ez a jelentkezési határidő végén derül ki pontosan. Ágynemű biztosítva van. Külön konyha helyiség is van, ahol az ételeket meg lehet melegíteni, vagy elkészíteni.

Meleg étkezést a lakiteleki Autóscsárdából tudod megoldani. Egy tál étel 1800-1900 Ft levesek 600-700 Ft. Bővebb információt a csárda tud adni a következő elérhetőségen: 76-449-117 . 

A rendelést előre le tudod adni a program előtt, így az ebéd, és vacsora elfogyasztható a csárdában vagy a szállás helyen. Hideg étkezést mindenki magának biztosítsa, hűtő van a szálláshelyen.

Érdemes párnákat hozni a székre, a kényelmesebb elhelyezkedésért, vagy horgász széket akinek van. 

A program díja  25.000 Ft /fő , mely a szállás és étkezés  költségét nem tartalmazza. Anyagi nehézség esetén, ha valaki nagyon szeretne részt venni az elvonuláson, akkor kérés esetén a részletfizetés megoldható.

A szálláshely foglalás miatt részvételedet kérlek előre jelezd felém legkésőbb 2021.július 15.-éig. 

Web: www.orokkevaloteljesseg.hu
Youtube: Örökkévaló Teljesség oldal
Jelentkezni lehet: a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy a következő email címen:orokkevaloteljesseg@gmail.com


Szeretettel állok szolgálatodra.

Andi 

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!