Elvonulás Szentkirályon 12.04.-12.05.

2021.10.21

Minden szenvedést az okoz az emberi életben, hogy az ember nincsen Jelen a saját életében.

Figyelme folyton a külvilágban van a gondolatokon és a gondolkozáson és ez által a legtöbb ember a gondolatok által hoz döntést és gondolatok szintjén próbálja megoldani az élethelyzeteket és a gondolatok szintjéről érzékeli a világot, azt amit önmagának hív és az összes többi embert.Amíg a gondolatokon vagyis folyton az elmében van a figyelem, az egy elkülönülés és szétválasztottság érzetét kelti az emberben. Ilyenkor nagyon sok konfliktus és ellenállás, feszültség, küzdelem és megrekedés, kiégés jelenik meg az ember életében, mely mind ugyanarra a hiányra vezethető vissza, hogy az ember nincsen Jelen az életében vagyis nem áll kapcsolatban a Belső Szív Forrásával Valódi Igaz Gyönyörű Önmagával.

Ha valaki elkezd magára minőségi időt szánni, és meditációban befelé figyel egyre mélyebben felismerhető a Szív Ereje a Jelenlét Ereje a Most tökéletes teljes Szeretettel és Támogatással, Gondoskodással teli Igaz Valósága.

Ahhoz, hogy minél több időt tudjunk a Jelenben lenni és a Szív Erejével a Lélek Tudatával látni érezni, érzékelni egy tágabb magasabb dimenzión keresztül kapcsolódni egymáshoz, ahhoz meg kell ismernünk azt az önmagunkat amit öntudatlanul a gondolatokkal, hiedelmekkel való azonosulásokkal hoztunk létre tévedésből életeken keresztül.

Meg kell ismerni ennek a résznek a működését, és elfogadással telve a Szív Forrásába kell fogadnunk, hogy ott feloldozást nyerjen az Igaz Megbocsátás és Feltétel nélküli Együttérzés és Igaz Való Kegyelme által.Minél többször merülsz el a Szív Jelenlétében és éled át Igaz Magaddal való bensőséges mély egységet ennek sors átalakító ereje áthatja az egész életedet, az emberi kapcsolataidat, egész világhoz fűződő viszonyulásodat.Ha belső hívást érzel és szeretnéd Te is felismerni magadban a Jelenlét Erejét, szeretnél egyre tudatosabban Jelen lenni az életedben és teljes, boldog életet élni ,akkor szeretettel várlak erre az elvonulásra.

Beszélgetünk elmélyedünk a csendben az időtlen szeretetben az Egységben. Meghatározás nélkül, itt minden spontán jelenik meg a csendből fakadva. 

A program 2 nap .Időpont 2021. december 04. szombat és december 05. vasárnap 

 Kezdés: 2021. december 04. szombat 10 óra.

-10.00-12.30.- ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni, illetve elmélyedés a csendben.

-12.30-13.30.-ig ebédszünet.

-13.30-tól- 17.00-ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben szünetekkel.

-17.00-18.00-tól vacsora, szabad program.

-2021.december 05. vasárnap:

-8.30-10.00 reggeli .

-10.00-12.30 ig beszélgetés ,kérdéseket lehet feltenni, és elmélyedés a csendben.

-12.30-13.30-ig ebéd szünet.

-13.30-16.30 beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben.

Program vége: 2021.december 05. vasárnap 16.30.

Helyszín: Szentkirály Tóth Tanya új oldala, mely Lakitelek felől haladva jobb oldalon található. https://www.facebook.com/T%C3%B3th-Tanya-Szentkir%C3%A1ly-1428425663929289/

A szállás díja 1 éjszakára 5.000 Ft / fő, igény esetén lehetőség van vasárnap is ott aludni.

Azoknak akik nem alszanak ott 1500 Ft /fő a díj, melyet a Tanya tulajdonosának kell kifizetni.

Az új tanyán 3 és 4 ágyas szobák vannak. Természetesen kisebb jelentkezési létszám esetén a kettő ágyas elhelyezés is megoldható, de ez a jelentkezési határidő végén derül ki pontosan. Ágynemű biztosítva van. Külön konyha helyiség is van, ahol az ételeket meg lehet melegíteni, vagy elkészíteni.

Meleg étkezést a lakiteleki Autóscsárdából tudod megoldani. Egy tál étel 1800-1900 Ft levesek 600-700 Ft. Bővebb információt a csárda tud adni a következő elérhetőségen: 76-449-117 .

A rendelést előre le tudod adni a program előtt, így az ebéd, és vacsora elfogyasztható a csárdában vagy a szállás helyen. Hideg étkezést mindenki magának biztosítsa, hűtő van a szálláshelyen.

Érdemes párnákat hozni a székre, a kényelmesebb elhelyezkedésért, vagy horgász széket akinek van.

A program díja 25.000 Ft /fő , mely a szállás és étkezés költségét nem tartalmazza. Anyagi nehézség esetén, ha valaki nagyon szeretne részt venni az elvonuláson, akkor kérés esetén a részletfizetés megoldható.

A szálláshely foglalás miatt részvételedet kérlek előre jelezd felém legkésőbb 2021.november 26.-áig.

Web: www.orokkevaloteljesseg.hu

Youtube: Örökkévaló Teljesség oldal

Jelentkezni lehet: a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy a következő email címen:orokkevaloteljesseg@gmail.com

Szeretettel állok szolgálatodra.

Andi

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!