Elvonulás Szentkirályon 2022.07.06.-07.10.

2022.02.11


Valódi Igaz Természetünkre a Szív Önvalóra való ráébredés-vissza emlékezés nélkül nincs teljes, egész és boldog élet.

Minden szenvedést az okoz az emberi életben, hogy az ember nincsen Jelen a saját életében és ellenáll az Önvalónak a Természetes Létállapotnak a különféle élethelyzetek során.

Figyelme folyton a külvilágban van a gondolatokon és a gondolkozáson és ez által a legtöbb ember a gondolatok által hoz döntést és gondolatok szintjén próbálja megoldani az élethelyzeteket és a gondolatok szintjéről érzékeli a világot, azt amit önmagának hív és az összes többi embert. Amíg a gondolatokon vagyis folyton az elmében a Tudat felszínén van a figyelem, az egy elkülönülés és szétválasztottság érzetét kelti az emberben. Ilyenkor nagyon sok konfliktus és ellenállás, feszültség, küzdelem és megrekedés, kiégés jelenik meg az ember életében, mely mind ugyanarra a hiányra vezethető vissza, hogy az ember nincsen Jelen az életében vagyis nem áll kapcsolatban a Belső Szív Forrásával Valódi Igaz Gyönyörű Önmagával.

Ha valaki elkezd magára minőségi időt szánni, és meditációban befelé figyel egyre mélyebben felismerhető a Szív Ereje a Jelenlét Ereje a Most tökéletes teljes Szeretettel és Támogatással, Gondoskodással teli Igaz Valósága.

Ahhoz, hogy minél több időt tudjunk a Jelenben lenni és a Szív Erejével a Lélek Tudatával látni érezni, érzékelni egy tágabb magasabb dimenzión keresztül kapcsolódni egymáshoz, ahhoz meg kell ismernünk azt az önmagunkat amit öntudatlanul a gondolatokkal, hiedelmekkel való azonosulásokkal hoztunk létre tévedésből életeken keresztül.

Meg kell ismerni ennek a résznek a működését, és elfogadással telve a Szív Forrásába kell fogadnunk, hogy ott feloldozást nyerjen az Igaz Megbocsátás és Feltétel nélküli Együttérzés és Igaz Való Kegyelme által.

Minél többször merülsz el a Szív Jelenlétében és éled át Igaz Magaddal való bensőséges mély egységet ennek sors átalakító ereje áthatja az egész életedet, az emberi kapcsolataidat, egész világhoz fűződő viszonyulásodat.

Ha belső hívást érzel és szeretnéd Te is felismerni magadban a Jelenlét Erejét, szeretnél egyre tudatosabban Jelen lenni az életedben és fizikailag, lelkileg és szellemileg egész, teljes, boldog életet élni ,akkor szeretettel várunk erre az elvonulásra.

Közös Szív Csendben való elmélyedés áldása , hogy az egyéni Lelkek összeolvadása által egyre mélyebben felismerhető a Valóság Csendje a Szív Csendje Békéje a Természetes Létállapot.

Beszélgetünk elmélyedünk a csendben az időtlen szeretetben az Egységben. Meghatározás nélkül, itt minden spontán jelenik meg a csendből fakadva.

A program 5 nap .Időpont 2022. július 06., július 07, július 08, július 09, július 10. szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap.

Kezdés: 2022. július 06. szerda 10 óra.

július 07, július 08, július 09. 10 óra 

-10.00-12.30.- ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni, illetve elmélyedés a csendben.

-12.30-13.30.-ig ebédszünet.

-13.30-tól- 17.00-ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben szünetekkel.

-17.00-18.00-tól vacsora, szabad program.

-2022.július  10. vasárnap:

-8.30-10.00 reggeli .

-10.00-12.30 ig beszélgetés ,kérdéseket lehet feltenni, és elmélyedés a csendben.

-12.30-13.30-ig ebéd szünet.

-13.30-16.30 beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben.

Program vége: 2022.július 10. vasárnap 16.30.

Helyszín: Szentkirály Tóth Tanya új oldala, mely Lakitelek felől haladva bal oldalon található. https://www.facebook.com/T%C3%B3th-Tanya-Szentkir%C3%A1ly-1428425663929289/

A szállás díja 1 éjszakára 5.000 Ft / fő, igény esetén lehetőség van vasárnap is ott aludni.

Azoknak akik nem alszanak ott 1500 Ft /fő a díj, melyet a Tanya tulajdonosának kell kifizetni.

Az új tanyán 4 ágyas, 3 ágyas szobák vannak. Természetesen kisebb jelentkezési létszám esetén a kettő ágyas elhelyezés is megoldható, de ez a jelentkezési határidő végén derül ki pontosan. Ágynemű biztosítva van. Külön konyha helyiség is van, ahol az ételeket meg lehet melegíteni, vagy elkészíteni. Összesen 30 fő fér el az új tanyán. 22 fő a főépületben. 4 fő a jurtában és 4 fő a kis házban.

Meleg étkezést a lakiteleki Autóscsárdából tudod megoldani. Egy tál étel 1800-1900 Ft levesek 600-700 Ft. Bővebb információt a csárda tud adni a következő elérhetőségen: 76-449-117 .

A rendelést előre le tudod adni a program előtt, így az ebéd, és vacsora elfogyasztható a csárdában vagy a szállás helyen. Hideg étkezést mindenki magának biztosítsa, hűtő van a szálláshelyen.

Érdemes párnákat hozni a székre, a kényelmesebb elhelyezkedésért, vagy horgász széket akinek van.

Egyéb program lehetőség: Lakitelek Népfőiskola Uszoda és Termálfürdő. 10-22.00 nyitva minden nap.

https://www.nepfolakitelek.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=60&Itemid=143

Az 5 napos  program díja 85.000 Ft /fő , mely a szállás és étkezés költségét nem tartalmazza.

Lehetőség van csak hétvégén  szombat, vasárnap  is részt venni, ennek hozzájárulási díja: 35.000 Ft /fő

Ha szeretnél részt venni az elvonuláson, de a hozzájárulási díj kifizetése nehézséget jelent számodra, akkor kérlek jelezd felénk, és adományos díjazással is részt vehetsz az elvonuláson.

A  limitált férőhelyek  száma miatt már mostantól lehet jelentkezni addig , amíg a férőhelyek száma be nem telik.

Web: www.orokkevaloteljesseg.hu

Youtube: Örökkévaló Teljesség oldal

Jelentkezni lehet: a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy a következő email címen:orokkevaloteljesseg@gmail.com

Szeretettel állunk szolgálatodra.

Dongó Andrea , Dongó Kornél

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!