Fedezd fel a Szív Erejét a Lélek Tudatát!

2022.03.01

Minden szenvedést az okoz az emberi életben, hogy az ember nincsen Jelen a saját életében.

Figyelme folyton a külvilágban van a gondolatokon és a gondolkozáson és ez által a legtöbb ember a gondolatok által hoz döntést és gondolatok szintjén próbálja megoldani az élethelyzeteket és a gondolatok szintjéről érzékeli a világot, azt amit önmagának hív és az összes többi embert.

Amíg a gondolatokon vagyis folyton az elmében van a figyelem, az egy elkülönülés és szétválasztottság érzetét kelti az emberben. Ilyenkor nagyon sok konfliktus és ellenállás, feszültség, küzdelem és megrekedés, kiégés jelenik meg az ember életében, mely mind ugyanarra a hiányra vezethető vissza, hogy az ember nincsen Jelen az életében vagyis nem áll  szeretetteljes, bizalommal teli kapcsolatban a Belső Szív Forrásával Valódi Igaz Gyönyörű  Természetes Önmagával.

Ha valaki elkezd magára minőségi időt szánni, és meditációban befelé figyel egyre mélyebben felismerhető a Szív Ereje a Jelenlét Ereje a Most tökéletes teljes Szeretettel és Támogatással, Gondoskodással teli Igaz Valósága . Egyre mélyebben felismerhető minden problémának látszódó jelenségre a megoldás.

Ahhoz, hogy minél több időt tudjunk a Jelenben lenni és a Szív Erejével a Lélek Tudatával látni érezni, érzékelni egy tágabb magasabb dimenzión keresztül kapcsolódni egymáshoz, ahhoz meg kell ismernünk azt az önmagunkat amit öntudatlanul a gondolatokkal, hiedelmekkel való azonosulásokkal hoztunk létre tévedésből életeken keresztül.

Meg kell ismerni ennek a résznek a működését, és elfogadással telve a Szív Forrásába kell fogadnunk, hogy ott feloldozást nyerjen az Igaz Megbocsátás és Feltétel Nélküli Együttérzés és Igaz Való Kegyelme által.

Minél többször merülsz el a Szív Jelenlétében és éled át Igaz Magaddal való bensőséges mély egységet, közelséget ennek sors átalakító ereje áthatja az egész életedet, az emberi kapcsolataidat, egész világhoz fűződő viszonyulásodat. Igaz Magaddal való bensőséges kapcsolat által egyre mélyebben feltárulkozik benned a Valódi Önszeretet, mely magában hordozza a többi emberi lény felé kibontakozó  Feltétel Nélküli Szeretet és Együttérzést. 

Ha belső hívást érzel és szeretnéd  felfedezni, hogy Ki vagy valójában, és Te is  szeretnéd felismerni magadban a Jelenlét Erejét, szeretnél egyre tudatosabban Jelen lenni az életedben és teljes, boldog életet élni ,akkor szeretettel várlak erre a csoportos foglalkozásra.

Havi 4 alkalommal hetente csütörtökönként  és péntekenként megvalósuló  online csoportos  foglalkozás keretein belül adok támogatást a heti szinten felmerülő problémák kezelésére,  és Valóságban az Itt és Mostban való egyre mélyebb elmélyedésben a Jelenlét támogatása által egyénre szabottan.

A csoportos foglalkozás minimum kettő fő részvételétől valósul meg és maximum 6 fő részvételéig .

A csütörtöki és pénteki csoportban még vannak szabad helyek.

Szívesen indítok a hét többi napján is a megadott időpontoktól eltérő időpontban foglalkozást igény esetén minimum kettő főtől.

A  foglalkozások kettő ütemben zajlanak. Első ütemben  Jelenlétből fakadó tanácsadó beszélgetés zajlik egyénenként 20 perc, a  második ütemben pedig   Jelenlétből fakadó egyéni meditáció mely egyénenként 20 perc. 

A havi 4 alkalmas foglalkozás hozzájárulási díja: 25.000 Ft, melyet egy összegben  legkésőbb a hónap 12.napjáig kell kifizetni.

A hozzájárulási díj tartalmazza az Örökkévaló Teljesség Videótárhoz való hozzáférést is a foglalkozások igénybevétele alatt. Itt a témával kapcsolatban további hanganyagok, videók, meditációk elérhetőek, melyek támogatást adnak Neked ezen az úton.

Amennyiben a hozzájárulási díj kifizetése nehézséget jelent, akkor kérlek szóljál és addig amíg az anyagi nehézség fenn áll, addig fizethetsz annyit amennyit tudsz adományosan..

Amennyiben Te inkább az egyéni, személyes vagy online  foglalkozásra vagy a Dongó Kornéllal együtt zajló közös egyéni és csoportos meditációra érzel hívást az is lehetséges egyszeri alkalommal, vagy havi kettő, havi 4 alkalommal is. Ezekről részletesebben az árak menüpontban olvashatsz az alábbi linken keresztül..


Jelentkezni lehet folyamatosan az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen, vagy a 30-207-0288-as számon.

Szeretettel:

Dongó Andrea Katalin

Elérhetőség:

Web: Örökkévaló Teljesség Weboldal

Youtube: Örökkévaló Teljesség Csatorna

Facebook: Örökkévaló Teljesség oldal

Örökkévaló Teljesség Videótár Csoport

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!