Figyeld meg a félelmet és adj hálát minden megtapasztalásért.

2020.03.22

Tudom, hogy most sokatokban megjelenik a félelem az aggodalom a bizonytalanság az miatt, ami megjelent a világban. Ezek olyan kellemetlennek tűnő érzések, amit nem szeretünk megélni, mert szétválasztottság érzését keltik bennünk ezért elfojtjuk, és elnyomjuk őket. Az élet útján haladva egy nap minden elfojtott és elnyomott érzés visszatér hozzánk, addig amíg meg nem engedjük, hogy ezek jelen legyenek. Ha megengeditek, hogy ezek az érzések jelen legyenek, és csak megfigyelitek ezeket az érzéseket, akkor ezek feloldódnak, és fokozatosan eltűnnek. A félelem, aggodalom, bizonytalanság érzései a jövőbe vetülő gondolatok termékei. Ha megfigyelitek ezeket az érzéseket és megengeditek, hogy jelen legyenek, akkor az támogat, hogy a figyelmetek a jelenbe vissza térjen. A jelen ereje a Most ereje pedig feltárja, hogy ezek az érzések mögött is a csend van a szeretet. Minden a szeretetre törekszik a Létben és minden szolgál. Ez a Koronavírus is szolgál, a félelem, az aggodalom és bizonytalanság is szolgál. Azt szolgálja, hogy most megállj végre, levedd a külvilágról a figyelmedet és Befelé fordulj. Befelé, ahol a Korlátlan Belső Erő van, amiből egyre többet tudsz meríteni, minél inkább befelé figyelsz. A traumák a nehéznek tűnő élethelyzetek, ha nem jelennének meg, akkor nem állnál meg, hogy végre befelé figyelj. Belső változások, átalakulások pedig csak a befelé figyelés által tudnak feltárulkozni benned, majd megnyilvánulni a külvilágban, mert valójában a belvilág és a külvilág egy egészet alkot. De ha ellenállsz a félelemnek, akkor az elhatalmasodik feletted és elkezd uralni téged, ha megengeded ,hogy jelen legyen a Most ereje által eltűnik és az életerő benned szabadon áramlik. Egyre jobban egésznek érzed magad, az által, hogy megengeded, hogy feltárulkozhasson az, hogy a félelem mögött is a szeretet van, az a szeretet, ami egésszé tesz, az a szeretet, ami benned is ott él. A Létezés látod így tanít meg, hogy felismerd a Most erejét a Most szépségét, a Mostban rejlő szeretetet és végre figyelmedet levedd a jövő kétségeiről, aggodalmairól.
Egy kis mantrát szeretnék nektek átadni, melyet, ha elcsendesedve befelé figyelés során magatokban, vagy hangosan mondogattok, akkor napról napra egyre mélyebben megélhetitek annak támogató erejét:
Alázattal, hálásan köszönöm a koronavírussal kapcsolatos összes megtapasztalást, félelemet, aggodalmat, kétséget, bizonytalanságot, veszteséget. Alázattal, hálásan köszönöm a Korlátlan Isteni Belső Erőt, ezt a tökéletes Egyetemes Intelligenciát, ami bennem is ott él. Alázattal, hálásan köszönöm, hogy ez az Isteni Korlátlan Belső Erő, tökéletes Egyetemes Intelligencia, ami bennem is ott él, ezt az egészet magától erőfeszítés nélkül egyszerűen, könnyedén megoldja. Engedem, hagyom, engedem hagyom.
A hála érzése feloldja az ellenállást és az életerő szabadon áramlik. Tiszta életerő, tiszta gondolatok, tiszta érzések, tiszta megoldások jelennek meg spontán a Lét Kegyelme által és az immunrendszer is erős marad. A Belső Erőhöz való oda fordulás, abban való hit és bizalom valós csodákra képes és tökéletesen mindent helyre rendez fokozatosan tisztán áramolva.
Döntsetek a szeretet és a béke mellett. Ennek a döntésnek átalakító ereje van.

Szeretettel: Andi

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!