Hogyan legyek Jelen a saját életemben?

2021.09.29

Minden ember egész élete során azt a boldogságot, örömet és teljességet, bőséget, békét keresi mely a Természetes Létállapotunkból fakad, amikor Jelen vagyunk az életünkben és a Szellem , Lélek és Test egységeként .

A mindennapi élethelyzetek sokszor kimozdítanak a szeretet , az öröm állapotából és feszültséget, ellenállást, szorongást , fájdalmat, szenvedést, félelemet létrehozva, mert a múlt újra feldolgozásra kerül és az vetül ki a jelenbe egy eltorzult valóságként.

Minden látszatra nehéznek tűnő élethelyzet azért jelenik meg, hogy ébresszen a mélyebb Valóságra a valódi Jelenre, melyben sokkal több Szeretet, és Boldogság van Jelen Természetesen Lényünk mélyén, mint a felszínen ahol a gondolatainkkal, a hiedelmeinkkel, a meggyőződéseinkkel azonosítjuk magunkat tévedésből öntudatlanul.

Az emberi Tudat fejlődésének az evolúcióját éljük, és aki jelenleg nyitott az képes arra , hogy a Tudat tágulása által felismerje magában a Jelenlét Erejét , mely által fokozatosan egyre mélyebben megélhető és megtapasztalható a Jelen Szeretetteljes, Békés Valósága. 

Amikor igazán Jelen vagyunk az életünkben, akkor a szeretet és boldogság egy más dimenzióját tapasztaljuk meg, innen születik meg a valódi emberi kapcsolódás, a valódi gyógyulás, és tiszta megoldások az életben, melyek a valódi Jólét kibontakozását támogatják.

Több mint 10 éve foglalkozom az emberi Tudat működésének megértésével önkutatással és önfelfedezéssel.

Utam során egyre mélyebb tudatállapotokat fedeztem fel magamban a Tudat tágulása által, és felismertem magamban a Tudatos Jelenlét Erejét.Ma már boldogan és örömmel osztom meg az emberekkel a Jelenlét Erejét és azt a szemléletváltást mely által az életük minden területén egy boldogabb teljesebb, egészségesebb életet tudnak élni a Tudat tágulása által egy olyan valóságban ahol Természetesen Önmaguk lehetnek.

Szeretettel várlak Titeket a 2021.október.11.-én hétfőn este 18 -órakor kezdődő előadásra a Kiskunfélegyházi Szakmaközi Művelődési Házba.

Az előadás megvalósulásához való hozzájárulás adományos.

Kérlek Titeket részvételi szándékotokat röviden előre jelezzétek felém a dongo.andrea@manyfold.hu címen, vagy a Facebook Dongó Andrea messengeren keresztül október 10.-éig.

Dongó Andrea

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!