Hogyan térj vissza Igaz Önmagadhoz?

2021.08.05


A lét célja nem a tanulás, hanem a visszaemlékezés, és ráébredés arra, ami már van, a szeretetre a boldogság teljességére, a bőségre, szabadságra, létezés örömére és békére a természetes létállapotra.

Minden Lélek eredendő tiszta vágya az, hogy megtapasztalja önmaga legmagasztosabb isteni állapotát és a megtestesülés során megvalósítsa magát, amikor már megélte és megtapasztalta a szenvedés alárendelt valóságát, vagyis azt, ami nem Ő maga.

Az emlékezést úgy lehet bekapcsolni, ha befelé figyelünk és egyre mélyebben befelé haladunk, és megértjük azt az öntudatlan szenvedést létrehozó működést amivel tévedésből azonosultunk, amivel tévedésből lekorlátoztuk magunkat életeken keresztül. A folyamatos befelé figyelés által egyre tudatosabbá, és éberebbé válunk a valóságra az Itt és Mostra, ez által egyre több szeretetre, örömre, boldogságra lelünk Igaz Önmagunkkal, Igaz Valónkkal való bensőséges kapcsolat által. Ennek sors átalakító hatása van életünkre, mert ami bent feltárulkozik az jelenik meg az általunk érzékelt világban, emberi kapcsolatainkban, életünkben.

Mondj le a szenvedésről és válaszd a szeretetet és a békét. Válaszd Igaz Önmagad Önvalódat, az Igaz Valóságot, az alárendelt, szenvedéssel, félelemmel teli valóság helyett.

Ha hívást érzel, akkor szeretettel várlak heti szinten csütörtökönként 18.00-tól megvalósuló kis csoportos online találkozásokra, ahol támogatást adok Neked a benned is ott élő szeretetteljes , jóságos valóságra való fokozatos visszaemlékezés elmélyedésében, a rajtam keresztül megnyilvánuló Tiszta Tudat útmutatásával és Jelenlétének támogatásával.

Támogatást adok Neked abban, hogy fokozatosan Te is elkezdd a szeretet szemén keresztül látni az életedben megjelenő élethelyzeteket, és támogatást adok Neked abban, hogy egyre mélyebben meg is éld meg is tapasztald magadban a belső szeretet térből fakadó békét.

Ez a Jelenlét melyet felismertem magamban összekapcsol minden Lelket egymással az Önvalóval, e Jelenlét számára nem létezik távolság, minél inkább hiszel és bízol a Szeretetben, a Létezésben, Jó Istenben, az Önvaló Tiszta Tudatban, annál mélyebben érinti meg a Lelkedet, és annál mélyebben éled meg és tapasztalod meg kegyelemmel teli támogatását.

Mások tapasztalatairól bővebben itt olvashatsz: https://www.orokkevaloteljesseg.hu/masok-tapasztalatai/

Amennyiben inkább az egyéni online vagy a személyes, vagy csoportos támogatásra, csoportos személyes elvonulásra érzel hívást az is lehetséges.

Elvonulás 2021. augusztus 20. Kiskunfélegyháza.

Az egyéni támogatásról bővebben itt a weboldalon a támogatás fül alatt olvashatsz, az elvonulás részleteit az események fül alatt találod meg.

Jelentkezni lehet folyamatosan a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen, vagy a 30-207-0288-as számon.

-Augusztus havi foglalkozások dátumai:

2021.08.05, 2021.08.12, 2021.08.19. 2021.08.26, csütörtöki napok.

5-6 fő esetén ezeknek a foglalkozásoknak az időtartama 2,5-3 óra.

A foglalkozások heti rendszerességgel valósulnak meg egyenlőre maximum 6 fős kis csoportokban csütörtök napokon, hogy mindenkit egyenként meg tudjak hallgatni és mindenkinek egyenként tudjak személyre szabottan támogatást nyújtani a Jelenlét által. A csütörtöki csoportban 3-4 hely van még, a pénteki csoportban még egy hely van. De Minimum 2-3 fő jelentkezése esetén a hét többi napján délelőtt és délutáni időpontokban is örömmel indítok csoportos támogatást érdeklődés esetén.

A havi díj kifizetése esetén szabadon eldöntheted, hogy a havi 4 alkalomból hány alkalmon szeretnél részt venni. Arra is van lehetőség, hogy csak a meditációs részhez csatlakozz. Amennyiben elfoglaltságod van és nincsen időd végig várni a többiekkel folytatott beszélgetést, akkor jelezd felém, mert arra is van lehetőség, hogy veled az elsők között foglalkozom. A csoportos foglalkozásokat minimum kettő fő jelentkezése esetén tartom meg ezért mindig kérlek a foglalkozások előtt legalább kettő nappal jelezd felém a szándékodat.

Havi 4 alkalmas csoportos támogatás hozzájárulási díja:20.000 Ft

Ha a hozzájárulási díj kifizetése nehézséget jelent számodra, akkor szóljál és megbeszéljük, hogy mi az, amit a jelenlegi helyzetben ajánlani tudok Neked.

Erre a programra jelentkezők automatikusan bekerülnek a Belső Erő felfedezése, Tudatosság, Éberség Facebook zárt csoportba, ahol a tagokat alkalmanként a foglalkozások mellett hanganyagokkal is támogatom.

Web: www.orokkevaloteljesseg.hu

Facebook: Örökkévaló Teljesség oldal

Youtube csatorna: Örökkévaló Teljesség csatorna

Szeretettel állok a szolgálatodra:

Andi

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!