Lélekébresztő beszélgetések

2020.06.27


A Lélek az életeken keresztül újra és újra megjelenő gondolati és érzelmi azonosulások által az anyagi forma világ egy olyan leszűkült valóságának érzékelésébe merült bele, ami látszatra elkülönül az Élet határtalan valódi Tiszta Forrásától a Lélek valódi otthonától. Ez a látszat elkülönülés, és az elkülönülés által megnyilvánuló korlátozottság, leszűkült érzékelés és észlelés okozza az újra és újra megjelenő hiányt és az abból fakadó emberi szenvedést.

Az emberi szenvedés sokszor a kivezető kapu az anyagba belemerült Lélek számára, hogy újra felismerhesse Forrását, ami maga az Élet vagyis a Boldogság Forrása. Ez a belső Forrás minden emberben természetesen ott él, csak a valósnak vélt hiedelmekkel, hitrendszerrel való azonosulások és a boldogság, teljesség külső forma világban való téves keresése választja el az embereket az Élet vagyis a Boldogság Forrásának a felismerésétől.

Ha hívást érzel, és nyitott vagy arra, hogy elindulj egy olyan úton, ami az általad eddig ismert valóság egy tágabb perspektívában való érzékelését és észlelését fokozatosan feltárja Neked, akkor szeretettel várunk a Lélekébresztő csoportos beszélgetéseinkre havonta egyszer szombatonként.

A csoportos programon személyesen és online is részt lehet venni. Csoportos személyes program minimum 2 fő részvétele esetén valósul meg.

A csoportos  beszélgetések során mindenkinek lehetősége van feltenni kérdéseit az élettel, egyéni életúttal, spiritualitással és a Valóságra való ráébredéssel kapcsolatban. Életutakkal kapcsolatos kérdések, és válaszok, tapasztalatok megosztása és a határtalan időtlen szeretetteljes Jelen-lét a Valódi Én megnyilvánulása fokozatosan hozzájárul ahhoz, hogy Te is egyre jobban megértsd a Tudat működését és egyre jobban bizalommal telve megnyílj a Valódi Én első érintésének ami a Valóságra való ráébredésbe vezet.

Időpont : 2020. június  27. szombat 15.00-17.00-ig

A csoportos program ideje 4 fő részvételétől 2 óra, 3 fő részvétele esetén 1,5 óra, 2 fő részvétele esetén 1 óra . 

Ezt a csoportos programba aki online szeretne részt venni discord program segítségével tud kapcsolódni. A program letöltésével kapcsolatos információkat ezen a linken keresztül tudod elérni.


A program adományos jellegű. A program megvalósulásához való utólagos hozzájárulásodat a következő számlaszámra tudod elutalni K&H HU17 1040 4247 9551 9480 0153 0000 . Közleménybe kérünk Téged írd bele, hogy adomány.

Jelentkezni lehet: 2020.06.24.-éig az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen, vagy a Facebook Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy a 30-207-0288-as számon.

Szeretettel állunk szolgálatodra:

Andi és Kornél

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!