Nyári Elvonulás-Út a valódi Teljességbe

2020.07.17

Sokféle út vezet el, ugyanabba a Teljességbe. Mindegyik út más és más, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiktól. Mindegyik útnak helye van a Nagy Egészben, így minden ami megnyilvánul az valakinek támogatást nyújt. Ha nyitott szívvel vagy, és hiszel a Nagy Egészben megérzed, hogy melyik út a Te utad, mely kivezet a valótlanság szenvedést okozó börtönéből, és támogatja a tudat felszabadulását azon a formán keresztül, aminek jelenleg hiszed magad.

A valóságra való ráébredés egy olyan lehetséges útját tudjuk megosztani veled, ami számunkra támogatást nyújtott és jelenleg is nyújt a tudat felszabadulásához a valódi teljesség mindannyiunkban ott élő egyre mélyebb felismeréséhez.

Hiszünk abban, hogy a Végtelen , Határtalan , Szeretetteljes Belső Erő- Tiszta Forrása a Valódi Én , amit felismertünk magunkban, időtlen szeretettel támogat Téged is , hogy a Valódi Boldogságot, Teljességet, Határtalan Szabadságot Te is felismerd, ami valójában benned is ott él.

Ez az elvonulás támogatást ad neked ahhoz, hogy el tudj indulni egy olyan úton, mely kivezet a valótlanság ,feszültséget okozó állapotából és rálátást ad a tudatlanság működésére melynek megértése támogat annak meghaladásában. Az összejövetel nem a személyes én elvárásairól szól, hanem a személyes én Egységtől a Valódi Éntől való látszat elkülönülést létrehozó hiedelmekkel, elképzelésekkel ,mintázatokkal, hajlamokkal való téves azonosulásokról való fokozatos leválás támogatásáról szól. Az Igazságot nem lehet megismerni, csak a tudatlanság az, ami megismerhető. Amikor a tudatlanság felszínre jön és az megfigyelődik, akkor utána szépen eltűnik és a csend Igaz Tisztasága a Valóság az, ami jelen van. Ez a végtelen feltétel nélküli szeretetteljes jelen-lét, melyet Mi már felismertünk, támogatja az elcsendesedését és az energiaszint emelkedését, támogatja a tisztán látás és tisztán érzékelés fokozatos feltárulkozását. Az Egység a Tiszta Tudat jelenléte támogatja a belső csendből fakadó tudatosság egyre mélyebb szeretetteljes szintjeinek fokozatos feltárulkozását és az igaz valóság egyre mélyebb felismerését és megélését Azok, akik már egyéni csend meditáció által felismerték a természetes létállapotot (bennük élő belső feltétel nélküli szeretet-boldogság forrás, teljesség ,csend állapotát) az Egység jelenléte támogatja a természetes létállapot még mélyebb felismerését és megélését. Támogatja az én érzet Valódi Énben való egyre mélyebb stabilizálódását. Beszélgetünk elmélyedünk a csendben az időtlen szeretetben az Egységben .Meghatározás nélkül, itt minden spontán jelenik meg a csendből fakadva.

Ha hívást érzel, és hiszel és bízol a Végtelen Szeretetteljes Támogató erőben, akkor szeretettel várunk erre az elvonulásra.

Fedezd fel a csendből fakadó belső erőt:
https://www.youtube.com/watch?v=-4JuQXxmu_o&t=2s

A program  2nap .
Időpont 2020. 07.17. péntek és 07.18. szombat 
Kezdés: 2020. 07.17. péntek 10 óra.
-10.00-12.30 ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni, illetve elmélyedés a csendben.
-12.30-13.30 ig ebédszünet.
-13.30-tól- 17.00-ig beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben szünetekkel.
-17.00-18.00-tól vacsora, szabad program.
-2020.07.18 szombat.
-8.30-10.00 reggeli .
-10.00-12.30 ig beszélgetés ,kérdéseket lehet feltenni, és elmélyedés a csendben.
-12.30-13.30-ig ebéd szünet.
-13.30-16.30 beszélgetés, kérdéseket lehet feltenni és elmélyedés a csendben.

Helyszín: Szentkirály Tóth Tanya https://www.facebook.com/T%C3%B3th-Tanya-Szentkir%C3%A1ly-1428425663929289/

A szállás díja 1 éjszakára 4.000 Ft / fő, igény esetén lehetőség van vasárnap is ott aludni. A fő épületben 3 és 4 ágyas szobák vannak. Természetesen kisebb létszám esetén a kettő ágyas elhelyezés is megoldható. Ágynemű biztosítva van. Külön konyha helyiség is van, ahol az ételeket meg lehet melegíteni.
Meleg étkezést a lakiteleki Autóscsárdából tudjuk megoldani. Egy tál étel 1800-1900 Ft levesek 600-700 Ft. Bővebb információt a csárda tud adni a következő elérhetőségen: 76-449-117 . A rendelést előre le tudjátok adni a program előtt, így az ebéd, és vacsora elfogyasztható a csárdában vagy a szállás helyen. Hideg étkezést mindenki magának biztosítsa, hűtő van a szálláshelyen. Lehetőség van kinti sütögetésre is igény esetén.
A program díja: 20.000 Ft /fő , mely a szállás és étkezés költségét nem tartalmazza.
Anyagi nehézség esetén, ha valaki nagyon szeretne részt venni az elvonuláson kérés esetén részletfizetés lehetséges.

A szálláshely foglalás miatt részvételedet kérlek előre jelezd felénk legkésőbb 2020.06.30ig. Jelentkezésedet 5.000 Ft előleg elutalásával tudod megerősíteni, melyet a következő számlaszámra tudod elutalni: Dongó Kornél egyéni vállalkozás OTP:11773322-01788648-00000000. A közlemény rovatba jelöld meg kérlek , az esemény nevét és a nevedet. Számla kiállításához a jelentkezéseddel együtt küldd el a címedet.

Elérhetőség
Web: www.orokkevaloteljesseg.hu
Youtube: Örökkévaló Teljesség oldal
Jelentkezni lehet: a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy a következő email címen:orokkevaloteljesseg@gmail.comSzeretettel állunk szolgálatodra.

Andi és Kornél

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!