Önfelfedezés, Tudatos újra teremtés, Önmegvalósítás Személyesen

2020.11.23

A szenvedés mely egy téves önműködő mechanizmus által jött létre minden ember életében fokozatosan lebontható. A szenvedés tudatos lebontásához meg kell, hogy értsd, azt, hogy hogyan hoztad létre tévedésből, vagyis hogyan jött létre az a karma, mely ebben az életedben tükröződik ki. Meg kell, hogy értsd, azt, hogy a Tudat hogyan működik, ahhoz, hogy mélyreható változás induljon el benned és ez a változás megjelenjen kitükröződve a világban a mindennapi élet bármelyik területén. Szenvedésedet a lekorlátozó hiedelmeid, lekorlátozó elképzeléseid okozzák, melyeket valósnak és igaznak vélsz és ezek látszatra elválasztanak a benned is ott élő korlátlan belső erőtől a korlátlan bőség Forrásától.

Az elmúlt 2,5 évben a valóságba való ráébredést követően folyamatosan tárulkozott fel számunkra annak az útnak az egyszerűsége, melyre rávezetve támogatjuk ma a hozzánk forduló embereket. A belső Tiszta Forrással, Önvalóval való egyre mélyebb bensőséges összekapcsolódás által felfedeztük a Tiszta Forrás erejének támogató minőségeit, majd azt is felfedeztük, hogy ezeket a minőségeket hogyan tudjuk megosztani másokkal, mások jólétét,boldogságát, önmegvalósítási úton való haladását támogatva.

Önmegvalósítás útja az az, hogy először megérted azt az önműködést amivel tévedésből azonosultál, majd megtanulod az egyre éberebb figyelem és egyre fokozatosan feltárulkozó belső erő által azt tudatosan lebontani. Hónapról, hónapra, évről-évre pedig a szenvedés lebontása által egyre fokozatosan benned is feltárulkozó belső Forrás erő és egyre éberebb figyelem és tudatosság által a lényed egy tudatos újra teremtési folyamaton megy keresztül. A lekorlátozó karmikus hiedelmekről fokozatosan leváló figyelem , fokozatosan feltárja a természetes létállapotot azt a mély Békét, mely túl van a gondolatokon és melyből a valódi ok nélküli szeretet, szerelem, bőség, teljesség, szabadság, vanság létállapotai fakadnak. Ezen állapotok rezgéseinek a lényedben való újra felismerései fokozatosan támogatják a tudatos újra teremtési folyamat kibontakozását. A korábbi leszűkült érzékelésből fakadó korlátozott tudattalan teremtés szenvedést hozott létre és ezt tükrözte ki a világba, ezzel szemben ez a Valódi Énből fakadó tudatos újrateremtés már meghatározás és feltétel nélküli. A valódi szabadság a meghatározás nélküliségből, a feltétel nélküliségből fakadóan bontakozik ki természetesen. Vagyis minden pontosan olyan formát ölt a benned megjelenő világban mely visszatükrözi a Te belső mély szeretetteljes valóságodat. Tehát ez a mély belső változás, karmikus tisztulás fokozatosan kezd el kitükröződni a világba a formákkal való érintkezésbe és találkozásba az élet minden területén.

Ezen program keretein belül átadjuk azokat a gyakorlatokat, mellyel a szenvedés tudatosan lebontható, és átadjuk azokat a gyakorlatokat is mellyel az újra teremtési folyamat elindítható. A Tiszta Forrás erejének rajtunk keresztül megnyilvánuló támogatása pedig aktiválja és elérhetővé teszi benned a korlátlan belső erőhöz való hozzáférést mely által el tudsz indulni, el tudsz mélyedni ezekben a folyamatokban. A Tiszta Forrás erejének támogatása, támogat abban, hogy egyre magasabb rezgésű frekvenciája jelenjen meg benned fokozatosan a tudatnak, támogat abban, hogy az energiaszinted növekedjen és a Forrás életerő egyre szabadabban áramoljon az energiatestedben és az érzékelésed és a belső látásod teljesen elkezdjen átalakulni. Támogat abban, hogy a szellemből fakadó intuíciód egyre tisztábban működjön. A gondolati és érzelmi ellentétek, melyek a lekorlátozó hiedelmekhez kapcsolódtak elkezdjenek benned egységbe rendeződni a hiedelmek lekorlátozásáról való fokozatos leválás által. Támogat abban, hogy az elfojtott, és elutasított érzelmek egyre szabadabbá váljanak benned.

Támogat abban is, hogy fokozatosan felismerd magadban a valódi hivatásodat, mely Valódi Lényedből bontakozik ki, mellyel szabadon örömmel szolgálod ezt a világot.


Ha hívást érzel, az önmegvalósítás ezen útján való elinduláshoz, szeretettel várunk Téged 6 napos programunkra, 2020.11.23.-28-ig Kiskunfélegyházán.

Program ideje: Hétfőtől-péntekig 10.00-16.00-ig, szombaton 10.00-12.00-ig tart, 12.00-13.00 óráig megvalósuló ebédszünettel.

Szállás lehetőség: Oázis panzió, Borostyán Panzió, vagy környékbeli apartman lehetőségek által megoldható. 

Ebéd házhoz szállítással, vagy menüs megoldással megoldható a város központban több helyen is.

A program részletes leírását megtalálod a www.orokkevaloteljesseg.hu oldal támogatás menüpontja alatt a csoportos támogatásoknál legalul, a program díját megtalálod a weboldalon az árak menüpontban.

Ez a program maximum 8 fővel valósul meg, mert mindenkivel egyénileg is foglalkozunk a 6 nap alatt.

Jelentkezni lehet 2020.11.18.-áig 10.000 Ft előleg kifizetésével a limitált hely miatt.

Szándékodat kérlek előre jelezd felénk üzenetben vagy a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon, vagy a orokkevaloteljesseg@gmail.com címen keresztül vagy a 30-207-0288-as számon.

Szeretettel állunk szolgálatodra:

Andi és Kornél

Elérhetőségek:
Web: www.orokkevaloteljesseg.hu
Youtube: Örökkévaló Teljesség csatorna

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!