Online Előadás-Önvaló Meditáció

2022.05.18

Május 18.-án szerdán este 18.30-20.30 között, ha hívást érzel szeretettel várunk egy online előadásra és közös élő Önvaló Szív Csend meditációra.

Ha vannak benned felmerülő kérdések az önkutatással, önismerettel, tudatra ébredés útjával, spiritualitással kapcsolatban, akkor azokat most felteheted, és emailen is előre nyugodtan elküldheted, és az előadás keretein belül örömmel megválaszoljuk azokat.

Amennyiben szeretnél részt venni ezen a programon, akkor kérlek  kérd a csatlakozásod jóváhagyását az Ingyenes Örökkévaló Teljesség Facebook csoporthoz.

https://www.facebook.com/groups/568809907081771

Ide fogjuk majd betenni az online linket 05.18 .-án 18.00 órakkor, fél órával a program kezdése előtt melyre egyszerűen könnyen csatlakozva már benn is leszel a csoportos online szobában. Ha nem szeretnél a csoporthoz csatlakozni semmi gond, akkor emailen is jelentkezhetsz az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen keresztül.

A program ingyenes, de ha Te úgy érzed, hogy adományoddal szeretnél hozzájárulni a program megvalósulásához, akkor azt a program megvalósulása után megteheted.

Legyen áldott az önmegvalósításod!

Szeretettel:

Andi és Kornél

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!