Őszi Elvonulás- Fedezd fel a Most Valóságát

2020.09.19

Te feltetted már magadnak azt a kérdést valaha, ki vagyok Én valójában? Egy nap mindenki eljut oda, hogy előbb, vagy utóbb felteszi ezt a kérdést, és mélyen belül a figyelem elkezdi keresni, kutatni erre a kérdésre a választ.
Valójában minden ember a Valódi Énjét , valódi tiszta, örökkévaló Jelen-létét keresi minden kapcsolódásban, csak sokan erre még nem tudatosak. Vagyis mindenki a boldogságot és a teljességet keresi., ami a Valódi Én vagyis a Most Jelen-létből fakad. Minden ember életről-életre a valódi boldogság felismerésének, vagyis a valóságra -szeretetre való ráébredésnek az útján halad, lépésről lépésre, ahogyan neki a legeslegjobb. Vannak akik a vallás, vannak akik a személyiség fejlesztés, vannak akik a spiritualitás felé fordulva indulnak el ezen az úton és apró kicsi ébredéseket megélve, fokozatosan haladnak a valóságra való mély ráébredésig a szellemi belső erő teljes felismeréséig. A szellemi belső erő egyre mélyebb felismerése egy olyan szellemi szabadságba vezet , melynek valódi teljessége, mélyen a Tudat végtelen határtalanságból, korlátlanságból fakad, ahol egyszerre minden jelen van. Ez az az Egység, ahol tisztán érzékelhető, hogy minden ami él és létezik azzal Egyek vagyunk.
Bármelyik szakaszában is vagy az önkutatási folyamatnak , szeretettel várunk Téged erre az 1 napos elvonulásra. ahol beszélgetünk, felteheted önkutatással kapcsolatos kérdéseidet és együtt mélyedünk el a csendben a Valóság Szeretet Egység jelenlétében. Ez a Jelen-lét támogat abban, hogy elkezdj máshogy tekinteni a világra.

Helyszín: Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u 89.

Jelentkezési határidő: 2020.09.15. kedd.

Nagyobb létszám jelentkezése esetén a program a kiskunfélegyházi Waldorf Iskolában kerül megrendezésre. Melyről csak akkor küldünk tájékoztatást ,amennyiben a program a Waldorf Iskolában kerül megrendezésre.

Program dátuma: :2020.09.19 szombat 9.30- 17.00-18.00.
Hozzájárulási díj: 15.000 Ft / fő  

Ha ennek a hozzájárulási összegnek a kifizetése nehézséget jelent Neked, akkor szóljál és együtt keresünk egy olyan megoldást, hogy részt tudj venni az elvonuláson. 

Jelentkezni lehet : Facebook : Örökkévaló Teljesség oldalon keresztül, vagy az orokkevaloteljesseg@gmail.com email címen, vagy a 30-207-0288-as számon.

Elérhetőség:
www.orokkevaloteljesseg.hu
Youtube: Örökkévaló Teljesség csatorna

Szeretettel állunk szolgálatodra:
Andi és Kornél

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!