Rosszindulatúnak tűnő bőrelváltozás öngyógyulása a Tudatos Jelenlét Ereje által.

2021.09.28

77 éves Ica néni aki egy komoly szív műtéten esett át, pár hónappal a műtét után az arcán egy furcsa bőrelváltozást figyelt meg, melyet kinyomtak neki és ezt követően egy fekete 5 ft-os nagyságú sebhez hasonló képződmény keletkezett a bőrén, mely egyre nagyobbra nőtt. Felkereste orvosát, aki azt tanácsolta neki, hogy vágassa ki a sebet és kérjen szövettant, mert ránézésre ez rosszindulatú elváltozásnak tűnik.

Ica néni végtelenül szomorúan mesélte, hogy mi történt vele, és nagyon aggódik , hogy ennek most mi lesz a kimenetele. Úgy érezte ez már túl sok neki a szív műtét, a férje halála és most pedig ez a furcsa képződmény az arcán.

Ő már korábban is megtapasztalta a Jelenlét erejét.

A félelem, szenvedés és fájdalom mentességet, a megnyugvást akkor élte meg elsőnek, amikor a szív műtétre készült és nagyon aggódott a műtét kimenetele miatt, majd akkor, amikor férje elhagyta a fizikai világot.

Ezeket az élethelyzeteket megélni és megtapasztalni nem könnyű és egyszerű, de mindig van támogatás. Aki nyitott, az ilyen élethelyzetek hatására is megélheti a Jelenlét Békét adó, Szeretettel teli, Jóságos támogató erejét.

Ezekben az élethelyzetekben mindig az okozza a legnagyobb fájdalmat, hogy az ember nem tud szeretetben lenni, összhangban lenni Igaz magával, mert nem annak látja, érzékeli az adott élethelyzetet ami valójában.

A fájdalom, szenvedés által egy leszűkült érzékelésben ragad, melyben elhatalmasodik a magárahagyatottság , elveszettség érzete. Azért fájdalmas ez, mert a Valódi Igaz Lényünk Szeretet alapú és önmagában Teljes és Tökéletes. Ilyenkor pedig létrejön egy mély elkülönülés, egy látszat távolság a Szeretettől-Valódi Igaz Lényünktől és ez az anyagba a fizikai világba merült Lélek számára a legnehezebb megtapasztalás a földi élet során. Mely természetesen mély ébresztő a Lélek számára, és egyben magában hordozza a Támogatást, de csak annak aki erre nyitott és készen áll befogadni a Tudat támogató Erejét.

Hiszen minden látszatra nehéznek tűnő élethelyzet azért jelenik meg, hogy ébresszen a mélyebb Valóságra, melyben sokkal több Szeretet, és Boldogság van Jelen Természetesen Lényünk mélyén, mint a felszínen ahol a gondolatainkkal, a hiedelmeinkkel, a meggyőződéseinkkel azonosítjuk magunkat tévedésből öntudatlanul.

Ica néninél a bőrelváltozással kapcsolatban a Jelenlét ereje által a figyelme levált azokról a negatív meggyőződésekről melyeket igaznak vélt és félelemet okoztak benne a bőrelváltozás és a feltételezett diagnózis hatására.

Megnyugodott és érezte magában a Békét, mert Tudata kitágult egy mélyebb Valóságra ahol már meríteni tudott a Szellemből a Tökéletes Intelligenciából fakadó tudásból és ekkor tisztán érezte a Szellemből fakadó tiszta útmutatást, hogy egy természetes gyógymódot is próbáljon ki az orvosi útmutatás mellett.

A Belső Erőből való merítés által, a Szellem, Lélek és fizikai test összhangba került Lényében, és ez nagyon nagy támogatást adott abban, hogy elindult a fizikai test öngyógyulása magától természetesen.

A Jelenlét Erejének hatására a Szellemi Belső Erőből való merítés által hite , bizalma a gyógyulásban bizonyossággá vált , és 5 hét alatt teljesen eltűnt a seb az arcáról az Önmagában felismert Belső Erő és a természetes gyógynövény alapú készítmények támogatása által mielőtt még elérkezett volna seb kivágásának időpontja.

Most boldog volt és ragyogott, olyan jó volt látni, hogy sikerült neki harmóniába kerülni magával. Mennyi mindent megélt és megtapasztalt az elmúlt időszakban, mely óriási segítség és támogatás volt a számára, hogy a Tudat tágulása által más nézőpontból tekintsen életére és egyre mélyebben meglelje magában a Szeretet.

Minden ilyen élethelyzet egy ébresztés, a Szellem hívó szava mely arra hívja fel a figyelmet, hogy a téves félelmet kiváltó önkéntelenül igaznak vélt hiedelmekből, meggyőződésekből téves azonosulásokból kivonódjon a figyelem, mellyel az ember lekorlátozza magát és elválasztja magát öntudatlanul a Szeretet , Bőség , Boldogság , Jólét Belső Forrásától.

A Szellem a Tiszta Tudat nem hagyja magára az anyagba merült Lelket és a Jelenlét Ereje egy hívás, melyet , ha a Lélek felismer, és megjelenik a nyitottság az önátadás, akkor egyre több Belső Erő tud felszabadulni , mely lekötve volt a téves azonosulásokban és a téves meggyőződésekben. 

 Minél több Belső Erő szabadul fel, annál mélyebben átélhető és megtapasztalható a Természetes Létállapot Valósága a Most  a Jelen Ereje Lényünkben, mely az anyagba a fizikai forma világba, a múlt és jövő képzetébe merült Lélekre felszabadító , ébresztő  Valóságra visszaemlékeztető Erővel hat.

Minél több Belső Erő szabadul fel annál mélyebben kibontakozik a Valódi Ős-Ön Bizalom az Önvalóból fakadó Igaz Önbizalom, a Valódi kreativitás, tisztán látás és érzékelés, egyre mélyebb összhang bontakozik ki az Élet szabad áramlásával az Élet Természetességéből fakadó Jóléttel, Szolgálattal. Egymás Jólétének Szolgálata pedig egy olyan áramlásba vezet, mely a Tudat Természetes Bőségének , Gondviselésének valódi élő Valóságának megnyilvánulása életünkben. 

Soha nem késő elindulni ezen az úton, igaz ez az út lassan bontja ki magát, de a Valóságba vezet és valójában mindannyian ezt keressük a Valóságot Lényünk Igaz Természetét, ahol Természetesen Önmagunk vagyis Igaz Önmagunk lehetünk. 

Dongó Andrea

Elérhetőség: 

Youtube csatorna: Örökkévaló Teljesség

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!