Sikertelen öngyilkossági kisérletek után is van kiút.

2019.05.29

Ne szégyelld, ha már többször megpróbáltál véget vetni az életednek. Nagyon mély szenvedés, és kiúttalanság állapota vezet el idáig, amiben nincsen hibás. Egyszerűen megjelenik ez az állapot és a tehetetlenség magával rántja az embert a mélybe. Bármilyen mély ponton is vagy az öngyilkosság nem megoldás, mivel a személy a test halála után is tovább létezik, tehát a szenvedés nem ér véget a test halálával. A test halála után ugyanabban a tudatállapotban marad a személy, mint amiben a halál előtt volt, és újra és újra éli azt egy elkülönült állapotban. Ez az állapot addig tart, amíg eljut a megbocsájtás felismeréséig, csak ekkor tud tovább lépni egy más tudatmezőbe az elme birodalmán belül. Sok tanítás szerint a fizikai világban könnyebb meghaladni a tudatállapotokat, mint test nélküli állapotban. A fizikai világ ezért egy olyan hely, ahol lehetősége van mindenkinek tudatszinteket meghaladva megtapasztalni az elme birodalmán belüli magasabb tudatállapotokat, majd az elme birodalmán túli tudatállapotokat is, melyek elvezetnek a felébredéshez majd az Igaz Természetes Létállapot az Önvaló felismeréséig.

A szenvedés mögött Isteni Kegyelem van, mert ez fordít az felé, hogy ne ott keresd a Boldogságot ahol eddig tévesen kerested. A szenvedés egy útjelző, hogy másik irányba haladj, egy óriási lökés az élettől, hogy ébredj fel, arra, hogy a Boldogság, Szeretet Forrása Te magad vagy.
Egy mély szenvedéssel teli állapotból nagyon nehéz egyedül kijönni. Ma már azért nagyon sok módszer elérhető, ami támogatást nyújthat. Mindenkinek az a módszer tárulkozik fel, ami számára segítség lehet.
A szenvedés a szenvedő gondolatokkal és érzésekkel való azonosulás által jön létre. Minél többet megy a figyelem a szenvedő gondolatokra és érzésekre, annál erősebb a szenvedés állapota. A szenvedés a szeretettől való teljes elkülönülés állapota, mert ahol a szeretet jelen van, ott nincs szenvedés. A szenvedés energiája a szenvedő, önmagát büntető egoval való azonosulás által egy nehéz súlyos energetikai köpeny jön létre, amit súlyos nehéz teherként cipel az ember. Ezt a nehéz, súlyos energiát a Tiszta Jelen-Lét az Önvaló Tiszta energiája könnyedén feloldja.
Napokban járt nálunk egy kedves fiatalember,aki egy párkapcsolati szakítás következtében került nagyon mély pontra. Többször próbált véget vetni életének. Elmondása szerint már sok módszert kipróbált, de senki sem tudott neki segíteni. Egy óra hossza oldás után a Tiszta Jelen-Lét megnyilvánulása által, ez a súlyos nehéz energia feloldódott és újra feltárulkozott az a tisztaság az a Fény,ami Ő maga. Megtapasztalta azt a Tiszta létállapotot, lágy könnyedséget, mely állapotban nincs semmilyen probléma. Amikor kinyitotta a szemét, hatalmas változás látszott a tekintetében. Tele volt a szeme élettel, és fénnyel, még a bőre színe is megváltozott.
Bármilyen mély ponton is vagy, mindig tudd, hogy a Fény ott ragyog benned, látszólag a téves azonosulások miatt lehet hatalmas vihar, de amikor ez a vihar eloszlik a Szeretet, a Jóság, Tisztaság által, akkor csak a béke , a gyógyító csend az, ami marad.

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!