Szavak nélkül tanítás a Csendben.

2019.03.20

A szavakkal történő tanításra az elmének van szüksége. De a benned élő ártatlanság, ami az Igazságot keresi a csendben ismeri fel igazán Önmaga természetességét. Amikor egy olyan ember jelenlétében vagy, aki meghaladta a kettősség, elme birodalmát és magasabb tudatállapotokat él, feltétel nélküli szeretet, béke, végtelen teljesség, gyönyör állapotát, akkor ennek az embernek az aurájából áradó energiamező tudása átáramlik hozzád, és a tanítások automatikusan maguktól felismerődnek benned, ezáltal emelkedik a tudatszinted pusztán a jelenlétben való csendben való elmélyedés által. A befogadás intenzitása annál nagyobb, minél jobban önmagadban a Kegyelem felé fordulsz a jelenlétben és átadod magad a jelenlétnek.

Kisfiam, 13 éves, akivel születése óta nagyon szeretetteljes kapcsolatban vagyunk. Az Ő jelenléte volt az, ami a feltétel nélküli szeretetre tanított engem. 5 éves kora óta kezelte magát Reiki energiával, és minden ami rajtam keresztül megnyilvánult, azzal Ő is össze tudott kapcsolódni. Így fokozatosan, ahogy haladtam az egyre intenzívebb energiák megtapasztalása felé, Ő is haladt velem együtt az úton. Sokszor gyógyította tanárait, barátait a rajta keresztül megnyilvánuló energiák által.A Felébredés óta még fokozottabban van a jelenlétemben, mint előtte és egyre több megtapasztalása van. Először fokozottan kezdte el látni az elhunyt személyek energiáit a térben fizikai szemmel. Amikor a figyelme teljesen a jelenben volt többször látta már, hogy mozognak az épületek és darabokra hullik szét a fa levele. Volt olyan tapasztalása, amikor a teljes látás, a fizikai világ eltűnt egy rövid időre. Sokszor van olyan tapasztalása, hogy zenél a füle. Azt mondja, hogy egy dallamot játszik le az energia a fülében. Ezt legtöbbször a jelenlétemben tapasztalja. Pontosan tudja, hogy ezek a jelenségek a Felébredés jelenségei, és egyáltalán nem fél ezektől. Tudja, hogy minden normális és a folyamat része. Mélységes bizalommal van az Igazság felé rajtam keresztül. Már többször volt neki a magasabb tudatállapotokba bepillantása főleg a reggeli órákban, ébredés közben a jelenlétemben, amire azt mondta:" Anya ez még az öleléstől is jobb, ez Anya mindentől jobb, amit eddig tapasztaltam, nem bírom kinyitni a szemem, annyira jó, hagy maradjak így. Most már megértelek miért van csukva annyit a szemed." 1,5 órát volt így, mire ki tudta nyitni a szemét. Egy nap azt is felismerte, hogy Ő csak eljátssza itt a Tomi szerepét, de ez nem a valóság. Többször felismerte már az elme hamisságát és leleplezte saját magánál. Többször elmondta már, hogy az elme egy filmet vetít, amivel félelmet akarna kelteni, de ő nem hisz neki és csak nevet rajta, mert tudja, hogy az nem igaz, amit az elme mutat.Öröm és boldogság látni, ahogy az energiamező átadja a tanításokat, az igazságokat neki és vezeti Önmagába, Önmagán keresztül szépen a mindennapok apró történésein keresztül. Vajon hány élet óta készül erre Ő is, hogy újra Igaz Önmagában otthonra leljen.


Forrás: Dr. Dawid R. Hawkins: Elengedés műben lévő egy -egy gondolat által megjelenő felismerések, kiegészítve élethelyzetek során tapasztaltakkal.

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!