Tudatos Jelenlét Ereje-Mostban rejlő Szabadság

2021.10.01

Az emberi szenvedés, probléma, feszültség, ellenállás, félelem, hiány, tagadás állapotát valójában nem az életben megjelenő történések okozzák, hanem a történésekre megjelenő elmében zajló reakció folyamatok, vagyis az elmében megjelenő gondolatokkal, képekkel, érzésekkel, való téves azonosulások okozzák. A legtöbb ember azzal a belső hanggal azonosítja magát, mely minden élethelyzetet, jelenséget azonnal elemez, értelmez és értékel, és a gondolatok a gondolkozás szintjén múltbéli tapasztalatokra, az egyéni hit és hiedelem rendszerre épülően véleményt alkot.

De vajon ez a vélemény az Igaz Valóság?

A Valóság az mindig szeretetteljes és jósággal, oltalommal, biztonsággal, kegyelemmel teli, teljes és tökéletes, szándék és akart, értékelés, és meghatározás nélküli Tiszta Jelenlét, ami egyszerűen csak magától van.

Ez a Tiszta Jelenlét az Igazi Most Valósága a Valódi Jelen pillanat.

Ez a Tiszta Jelenlét régen elérhetetlennek tűnt az emberek számára, ma pedig a Tudatosság evolúcióját éljük, mert egyre több ember számára elérhető a Jelenlét felismerése, megtapasztalása. Annak a Jelenlétnek a felismerése és tapasztalása, mely az egész Létezést az Univerzumot a Világ Mindenséget Élettel tölti meg és ahol már Egyek vagyunk mindennel ami Él és Létezik.

Ez a Jelenlét az Élet a Valódi Boldogság, Valódi Feltétel nélküli Szeretet, Valódi Bőség -Jólét, Valódi Biztonság, Oltalom, Igaz Értékesség, Béke -Csend Igaz Forrása.

Minden ember a boldogságot, teljességet, bőséget, biztonságot keresi, csak az emberek a gondolataikat követve a formák világában a formák-vagyis a gondolatok között keresik a beteljesülést.

A gondolatok között keresve, kutatva a valódi beteljesülés elérhetetlen. Erre mutat az rá, ha valamit elér egy ember a forma világban, akkor egy idő múlva újra megjelenik a keresés valami szebb és jobb dolog után a régóta várt beteljesülést elhozza.

A Valódi beteljesülés az a Jelenlétben található. A Jelenlétben pedig vagy nincsenek gondolatok, vagy ha meg is jelennek a gondolatok azok megjelennek és tova tűnnek anélkül, hogy lenne ezekkel a gondolatokkal azonosulás.

A Tudat egy leszűkült, lekorlátozott állapotában a gondolatokkal való azonosulás egy rögzült önműködő mechanizmusként van jelen az elmében, mely automatikusan létrehozza a tudatlanságot, vagyis azt az állapotot, amikor az ember a gondolatnak képzeli és hiszi magát, miközben valójában minden ember a Tiszta Tudat -Tiszta Jelenlét mely túl van a gondolatokon és a gondolkozáson. Vagyis mindenki eredendően teljes és tökéletes, és sérthetetlen a mélységben. A leszűkült lekorlátozott állapotban vagyis a felszínen a gondolatok szintjén ahol a személyiség van jelen csak ott van a sérülés, és szenvedés, és ellenállás, hiány, és félelem. Minél mélyebbre megyünk a Tudat kitágulása által a személyiségen vagyis a gondolatokkal, képekkel, érzésekkel tapasztalatokkal való azonosulásokon túlra annál több békére, szeretetre , teljességre lelünk Lényünk Igazságában.

Lényünk Igazsága a Most Valósága a Jelen pillanat teljessége és szépsége, melyből egyre többet tudunk meríteni az önátadás által. Igen az önátadás által tudjuk ezt egyre mélyebben felismerni önmagunkban, az önátadás által Tudat fokozatos kitágulása által tudunk egyre mélyebben beleolvadni a Jelenlétbe mely valójában állandóan mindig jelen van. A Tudat fokozatos kitágulása által az éberség mely mindig mélyen a háttérben jelen van egyre jobban előtérbe kerül, vagyis az éberség tudatossá válik bennünk az éberségre. Ez az éberség az, ami állandó, ami változatlan. A Tudat kitágulása által az én érzet fokozatosan kivonódik a gondolatokból és áthelyeződik a Valódi Igaz Énbe a Tiszta Jelenlétbe az Éberségbe. Ezáltal fokozatosan felszámolódik a gondolatokkal való azonosulás tévedéséből fakadó leszűkült érzékelésből fakadó észlelés és látásmód, és ezt fokozatosan felváltja az Éberségből való tiszta észlelés, vagyis a Valóságból fakadó észlelés. Az Éberségből fakadó figyelem által az elme elcsendesedik és egyre szabadabbá válik a korábbi öntudatlan működési mechanizmustól az én identitással való téves azonosulástól.

Sok esetben eleinte egyedül nehéznek, küzdelmesnek tűnik a gondolatokkal való azonosulásról való leválás. Szinte olyan, mintha lehetetlen lenne, mert olyan erős az azonosulásba húzó kötőerő, húzóerő.

Teljesen más az, amikor egy olyan ember jelenlétében vagy aki már felismerte magában a Jelenlét Erejét. A Jelenlét Ereje hit és bizalom és önátadás által óriási támogató erővel segít a gondolatokkal való azonosulásról való leválásáról nem csak személyesen hanem online is. A Jelenlét számára nincs távolság. A Jelenlét Ereje támogatást nyújt, hogy újra és újra felismerhesd és megtapasztalhasd, hogy Te nem a szenvedést okozó személy története, traumája vagy, hanem a Te Valódi Igaz Lényed az a Csend a Teljesség amiben lenni Önmagában Boldogság és Szeretet és Szabadság. És ez a Boldogság és Szeretet nem a személy által érzéklet észlelt szeretet már hanem a Szeretet és Boldogság egy magasabb dimenziója, mely a Tudat kitágulása által ismerhető csak fel.

A gondolatokkal való azonosulás önműködő mechanizmusa életről életre erősödött meg , ennek a lebontódási folyamata is évek, de lehet, hogy van olyan ember akinél ez életek is lehetnek. Ezért a Tudatosság útjához bátorság, őszinteség, kitartás, türelem, hit és bizalom és a Szerető-Jóságos Ismeretlennek való önátadás elengedhetetlen.

Minél többször éled át a Jelenlét Erejét annál mélyebb bizonyosság jelenik meg benned a Tudatosság Igazságának Valóságának mindent átható Tisztaságának Jóságának Jelenlétét illetően. Ez nagyon nagy támogatást ad a szenvedést, lekorlátozást okozó gondolatokkal való téves azonosulásokból való kilépéshez és egy boldogabb teljesebb élet megéléshez.

Ha belső hívást érzel és szeretnéd Te is felismerni magadban a Jelenlét Erejét, szeretnéd felfedezni magadban azt a Belső Erőt melynek az egész életedre nézve sors átalakító ereje van, akkor szeretettel várlak csoportos és egyéni személyes és online foglalkozásokra.

Online csoportos foglalkozás hetente:

-Ha szeretnéd felfedezni a benned is ott élő korlátlan Belső Erő sors átalakító erejét.

-Ha szeretnél egyre többet Jelen lenni a Jelenlétben a Mostban a Valóságban, és szeretnéd a megjelenő jelenségeket egyre jobban a Valóságból észlelni és érzékelni, annak látni, mint ami valójában.

-Ha nyitott vagy és bátran csoport előtt is felmered vállalni a benned zajló folyamatokat, és tapasztalataidat, és szívesen tanulsz másoktól is.

-Ha már nagyon sok szellemi, személyiségfejlesztő gyakorlatot próbáltál ki, de mély átalakulást nem sikerült megtapasztalnod, mert egyik sem hozta el a remélt beteljesülést.

-Ha úgy érzed, hogy egyedül nem látod át a benned zajló folyamatokat és folyamatos támogatásra van szükséged, hogy a Csendben a Mostban egyre mélyebben el tudj mélyedni.

-Ha Téged mélyen, igazán érdekel a valódi Önismeret, Önfelfedezés útja, mely folyamatos önkutatáson alapul és fokozatosan feltárja az igazságot, a valóságot arról, aki Te valójában vagy, és tényleg ezt szeretnéd belül Önmagadban egyre mélyebben felismerni, megtapasztalni, átélni nem csak elméleti tudást összegyűjteni, akkor ez a csoportos foglalkozás Neked való.

Havi 4 alkalommal csoportos online foglalkozás keretein belül adok támogatást a heti szinten felmerülő problémák kezelésére és Valóságban az Itt és Mostban való egyre mélyebb elmélyedésben a Jelenlét támogatása által. Időszakosan testvérem Dongó Kornél is tart foglalkozást, ennek időpontjait a Facebook Belső Erő csoportban teszem közzé, amikor ez aktuális.

Az online program Jitsi program által valósul meg. Egy linket küldök, melyre csak rálépsz és már bent is vagy a csoportos hívásban. Azok akik részt vesznek a foglalkozásokon bekerülnek a Belső Erő Felfedezése Facebook csoportba, ahol a résztvevőket további hanganyagokkal is támogatom.

A havi 4 alkalmas csoportos foglalkozásoknak a havi hozzájárulási díja 25.000 Ft.

Azok akik részt vesznek a csoportos foglalkozásokon számukra ingyenes hozzáférés van biztosítva az Örökkévaló Teljesség Videótár belső tartalmához addig, amíg a foglalkozásokon részt vesznek.

Vannak olyan hónapok amikor egy hónapra 5 alkalom esik, az 5 alkalmas foglalkozás hozzájárulási díja: 30.000 Ft.  Aki nem szeretne részt venni az 5 alkalmas foglalkozáson az részt vehet csak a 4 alkalmas foglalkozáson is.

A csoportok minimum 2 fővel, vagy 5 maximum 6 fővel működnek egyenlőre csütörtökön 18 órától és pénteken 17 órától. A foglalkozások kettő ütemben zajlanak, először van a beszélgetős-tanácsadó rész, majd a vezetett meditációs rész, mely mindig a Jelen pillanat útmutatása alapján személyre szabottan nyilvánul meg. A csütörtöki csoportban van még 4 szabad hely jelenleg. A pénteki csoportban 3 szabad hely van még.

Érdeklődés esetén a megadott időponttól eltérő időpontban is szívesen indítok foglalkozást minimum kettő fő esetén.

-5 fő esetén a beszélgetés rész 5x20 perc, vagyis 1 óra 40 perc, a meditációs rész 5 fő esetén 1 óra 15 perc.

-2 fő esetén a beszélgetés rész 2x20 perc, vagyis 40 perc, a meditációs rész 30 perc.

A foglalkozásokhoz csatlakozhatsz úgy is, hogy csak a meditációs részen veszel részt, vagy ha programod van és jelzed, felém akkor veled elsők között foglalkozom, és nem kell végig várnod a többieket. Illetve van lehetőség a beszélgetés részhez később is csatlakozni. Ha nem tudsz részt venni egy foglalkozáson, akkor lehetőség van alkalmanként csatlakozni a másik csoporthoz, de csak limitált létszám esetén. Ha egy hónapban a 4 alkalomból 2 alkalom kiesik váratlan élethelyzet miatt: betegség, utazás, munkavégzés egyéb okok miatt, akkor ez esetben van lehetőség havonta egyszeri 45 perces személyes vagy online egyéni pótlásra.

A havi hozzájárulási díj utalásának dátuma: legkésőbb minden hónap 12.-e. Aki tört hónapban csatlakozott ott értelemszerűen legkésőbb a 2. foglalkozásig van ez a dátum.

Ezt a csoportos támogatást egy hónapra, vagy folyamatosan is igénybe lehet venni.

Csütörtöki foglalkozások 18.00-órakor kezdődnek. A foglalkozásokra folyamatosan lehet jelentkezni.

-Október havi foglalkozások dátumai:

2021.10.07., 2021.10.14, 2021.10.21. 2021.10.28.  csütörtöki napok.

Pénteki foglalkozások 17.00-órakor kezdődnek.

-Október havi foglalkozások dátumai:

2021.10.01, 2021.10.08, 2021.10.15, 2021.10.22, 2021.10.29.

A csoportos foglalkozásokra folyamatosan lehet jelentkezni az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen, vagy a Facebook: Örökkévaló Teljesség oldalon vagy a következő számon keresztül: 30-207-0288.

Szeretettel állok a szolgálatodra:

Dongó Andrea

Elérhetőség:

www.orokkevaloteljesseg.hu

Facebook: Örökkévaló Teljesség oldal

Youtube: Örökkévaló Teljesség csatorna

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!