Tudatos Újra Teremtés Valódi Én által

2020.12.28

Erre az online programunkra szeretettel várjuk azokat, akik már a támogatásunk által felismerték magukban a Valódi Én tudatállapotát. Azért tartjuk ezt a programot online, hogy a külföldön élők is betudjanak kapcsolódni.

Amennyiben Te még a Valód Én tudatállapotát nem ismerted fel magadban, és hívást érzel akkor Neked a személyes vagy online, egyéni 6 napos, vagy csoportos 7 napos személyes vagy online programjainkat ajánljuk, melyek leírását megtalálod itt a weboldalon a támogatás menüpont alatt.
A lekorlátozó karmikus hiedelmekről fokozatosan leváló felébredett figyelem , fokozatosan feltárja a természetes létállapotot azt a mély Békét, mely túl van a gondolatokon és melyből a valódi ok nélküli szeretet, szerelem, bőség, teljesség, szabadság, vanság létállapotai fakadnak. Ezen állapotok rezgéseinek a lényedben való újra felismerései fokozatosan támogatják a tudatos újra teremtési folyamat kibontakozását. A korábbi leszűkült érzékelésből fakadó korlátozott tudattalan teremtés szenvedést hozott létre és ezt tükrözte ki a világba, ezzel szemben ez a Valódi Énből fakadó tudatos újrateremtés már meghatározás és feltétel nélküli. A valódi szabadság a meghatározás nélküliségből, a feltétel nélküliségből fakadóan bontakozik ki természetesen. Vagyis minden pontosan olyan formát ölt a benned megjelenő világban mely visszatükrözi a Te belső mély szeretetteljes valóságodat. Tehát ez a mély belső változás, karmikus tisztulás fokozatosan kezd el kitükröződni a világba a formákkal való érintkezésbe és találkozásba az élet minden területén.
Ennek a folyamatnak a kibontakozásában szeretettel támogatunk Titeket 2 napos program keretein belül.

1 nap : Karmikus hiedelmek ,családi és párkapcsolati hiedelmek lebontási folyamat elindításának támogatása a Tiszta Forrás ereje által meditációban.Természetes létállapotból fakadó ok nélküli szeretet, szerelem, bőség, teljesség, szabadság, vanság rezgéseinek aktivizálása a Tiszta Forrás erejének támogatásával meditációban.

2.nap: Természetes létállapotból fakadó ok nélküli szeretet, szerelem, bőség, teljesség, szabadság, vanság rezgéseinek aktivizálása a Tiszta Forrás erejének támogatásával meditációban. Valódi Önszeretet megértése és kibontakozása a mindennapokban.
Valódi Én - elme -test energetikai összhangba rendezettségének és a , tudatos újra teremtési folyamat elindításának támogatása a Tiszta Forrás erejének támogatásával meditációban.

Időpont: 2020.12.28.-12.29. Hétfő, kedd 10.00-12.00, 13.00-16.00

A program megvalósulásához való hozzájárulási díj: 25.000 Ft/fő Jelentkezni lehet:a Facebook messengeren keresztül, vagy az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen. 2020. 12. 23.-ig. a teljes díj utalásával.

A programot Zoom programmal valósítjuk meg. Ehhez email elérhetőséget szeretnénk kérni majd minden résztvevőtől amikor jelentkeztek.

Szeretettel:
Andi és Kornél
© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!