Tudatos Jelenlét Gyermekeknek28 éve pedagógusként végeztem és anya vagyok, 13 éve foglalkozom mélyen önismerettel, az emberi tudat működésének megértésével. Utam során mélyen felismertem magamban a Tudatos Jelenlét Erejét, mely számomra a stresszcsökkentés tekintetében és a különféle kihívásokkal teli emberi élethelyzetek kezelésében áttörés volt. Gyermekemet 5 éves kora óta tanítom a benne élő tudatossággal való mélyebb összekapcsolódásra. Jelenleg Ő 18 éves, és teljesen természetesen kapcsolódik már a benne élő belső szeretet, béke, elégedettség és bölcsesség forráshoz, mely nagyon nagy támogatást ad neki az élete minden területén, önmagával és másokkal való kapcsolatában. Nagyon szeretem a gyerekeket és örömmel járulok hozzá ahhoz, hogy a Tiszta Szeretet Jelenlétének terében a többi gyermek is felismerhesse a bennük is ott élő tudatossággal való mélyebb bensőségesebb természetes kapcsolatot, harmóniát és összhangot, mely egész életükben belső biztonságot adva támogatja őket bármilyen kihívások esetén.

Hetente zajló csoportos foglalkozásokat 12 éves kortól ajánlom, 12 éves kor alatt inkább az egyéni foglalkozásokat ajánlom. A foglalkozások létszámtól függően 1,5-2 órásak. Ezeken a foglalkozásokon a gyermekek megoszthatják az érzéseiket, gondolataikat és a jelenlétből egyéni támogató választ kaphatnak az őket foglalkoztató kérdéseikre. A jelenlétben lehetőségük van elsajátítani különféle meditációs gyakorlatokon keresztül, hogy hogyan kapcsolódjanak a bennük élő belső szeretet, teljesség, bőség, elégedettség , béke forrásához. Lehetőségük van elsajátítani , hogy hogyan engedjék el a negatív gondolatokat és érzéseket, az önleértékelést, önbántalmazást. Megtanulják mit is jelent a valódi önszeretet, önmegbocsájtás , önegyüttérzés és hála ereje. Megtanulják azt is, hogy hogyan tudják gyógyítani a tudatosságuk erejével a különféle testi tüneteket, ezzel is támogatva a testük gyorsabb öngyógyulását. Megtanulják hogy hogyan kapcsolódjanak a jelen pillanathoz a jelen erejéhez annak mélyebb tiszta valóságához bármilyen tevékenységben is vannak jelen. Tudatos jelenlét gyakorlat fejleszti az éberségért felelős figyelmet és javítja a koncentrációt. Fejleszti az érzelmi intelligenciát az empátiát a megértést mások iránt , ami segíti a mélyebb kiegyensúlyozottabb emberi kapcsolatok kialakítását. Támogatja , hogy a gyermek jobban megismerje önmagát , elfogadja önmagát , ezáltal növekedjen az önbecsülése. Erősíti a gyermek önbizalmát, hogy bátran álljon az élet elé, és higgyen saját képességeiben és értékeiben. Belső béke felfedezése segít a gyermeknek megbirkózni a mindennapi stresszel és kihívásokkal. Folyamatos foglalkozásokon való részvétel által egyre jobban csökken a szorongás és félelem , ami által egyre jobban képessé válnak meghaladni belső korlátaikat, nehézségeiket akár a tanulás, akár az emberi kapcsolataik vagy önmagukkal , családdal való viszonyulás területein. 

Azok a szülők akik hívást éreznek, hogy elinduljanak ezen az úton , és megtanuljanak gyermeküknek szerető tudatos jelenlétet adni ezzel is támogatva a gyermek mélyebb lelki és szellemi fejlődését erre is van lehetőség igény esetén személyes vagy online csoportos vagy egyéni foglalkozás keretein belül.

Gyermekek részére személyes csoportos 4 alkalmas foglalkozások havi díja Kiskunfélegyházán: 15.000 Ft

Azoknak a szülőknek a részére akiknek a gyermekük is részt vesz a foglalkozásokon személyes vagy online havi 4 alkalmas csoportos foglalkozások havi díja: 20.000 Ft

Gyermekeknek egyéni foglalkozás óra díja: 18 éves kor alatt : 6.000 Ft

                                                                               18 éves kor felett: 10.000 Ft

Szülőknek , akiknek a gyermeke is részt vesz a foglalkozásokon az egyéni foglalkozás óra díja, személyesen vagy online:  10.000 Ft


Gyermekeknek csoportos foglalkozás időpontja 2024. 04. 20. szombat 9 óra.

Helyszín: Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u 89. 1 emelet. 4 es ajtó (Csengőn: Dongó Andrea)

Jelentkezni lehet : orokkevaloteljesseg@gmail.com címen, vagy a 30-207-0288.as számon.

Foglalkozásokra folyamatosan lehet jelentkezni.


Szeretettel és örömmel várlak Titeket!


Dongó Andrea

                                                                              Szülőknek szeretettel:

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!