Önbizalom fejlesztés a jelenlét ereje által Gyermekeknek

28 éve pedagógusként végeztem és anya vagyok, 13 éve foglalkozom mélyen önismerettel, az emberi tudat működésének megértésével. Utam során mélyen felismertem magamban a Tudatos Jelenlét Erejét, mely számomra a stresszcsökkentés tekintetében és a különféle kihívásokkal teli emberi élethelyzetek kezelésében áttörés volt. Gyermekemet 5 éves kora óta tanítom a benne élő tudatossággal való mélyebb összekapcsolódásra. Jelenleg Ő 18 éves, és teljesen természetesen kapcsolódik már a benne élő belső szeretet, béke, elégedettség és bölcsesség forráshoz, mely nagyon nagy támogatást ad neki az élete minden területén, önmagával és másokkal való kapcsolatában. Nagyon szeretem a gyerekeket és örömmel járulok hozzá ahhoz, hogy a Tiszta Szeretet Jelenlétének terében a többi gyermek is felismerhesse a bennük is ott élő tudatossággal való mélyebb bensőségesebb természetes kapcsolatot, harmóniát és összhangot, mely egész életükben belső biztonságot adva támogatja őket bármilyen kihívások esetén.

A  csoportos foglalkozásokat 12 éves kortól ajánlom, 12 éves kor alatt inkább az egyéni foglalkozásokat ajánlom. A foglalkozások létszámtól függően 1,5-2 órásak.  Csoportos foglalkozások  megvalósulhatnak havonta egyszer, vagy kétszer vagy hetente is igény esetén a csoporttal egyeztetve. Csoportos foglalkozás minimum 5 főtől indul el. Minimum 2-4 fő jelentkezés esetén Kiskunfélegyházán tudom csak vállalni a foglalkozások megtartását. Ezeken a foglalkozásokon a gyermekek megoszthatják az érzéseiket, gondolataikat és a jelenlétből egyéni támogató választ kaphatnak az őket foglalkoztató kérdéseikre. A jelenlétben lehetőségük van elsajátítani különféle meditációs gyakorlatokon keresztül, hogy hogyan kapcsolódjanak a bennük élő belső szeretet, teljesség, bőség, elégedettség , béke forrásához. Lehetőségük van elsajátítani , hogy hogyan engedjék el a negatív gondolatokat és érzéseket, az önleértékelést, önbántalmazást.  Ez magabiztosságot és önbizalmat ad nekik, hogy nem kell félniük a világtól, mert jöhet bármi megtanulják helyén kezelni a dolgokat. Megtanulják mit is jelent a valódi önszeretet, önmegbocsájtás , önegyüttérzés és hála ereje. Megtanulják azt is, hogy hogyan tudják gyógyítani a tudatosságuk erejével a különféle testi tüneteket, ezzel is támogatva a testük gyorsabb öngyógyulását. Megtanulják hogy hogyan kapcsolódjanak a jelen pillanathoz a jelen erejéhez annak mélyebb tiszta valóságához bármilyen tevékenységben is vannak jelen. Tudatos jelenlét gyakorlat fejleszti az éberségért felelős figyelmet és javítja a koncentrációt. Fejleszti az érzelmi intelligenciát az empátiát a megértést mások iránt , ami segíti a mélyebb kiegyensúlyozottabb emberi kapcsolatok kialakítását. Támogatja , hogy a gyermek jobban megismerje önmagát , elfogadja önmagát , ezáltal növekedjen az önbecsülése. Erősíti a gyermek önbizalmát, hogy bátran álljon az élet elé, és higgyen saját képességeiben és értékeiben. Belső béke felfedezése segít a gyermeknek megbirkózni a mindennapi stresszel és kihívásokkal. Folyamatos foglalkozásokon való részvétel által egyre jobban csökken a szorongás és félelem , ami által egyre jobban képessé válnak meghaladni belső korlátaikat, nehézségeiket akár a tanulás, akár az emberi kapcsolataik vagy önmagukkal , családdal való viszonyulás területein. 

Azok a szülők akik hívást éreznek, hogy elinduljanak ezen az úton , és megtanuljanak gyermeküknek szerető tudatos jelenlétet adni ezzel is támogatva a gyermek mélyebb lelki és szellemi fejlődését erre is van lehetőség igény esetén személyes vagy online csoportos vagy egyéni foglalkozás keretein belül.

Gyermekek részére személyes  1,5-2 órás csoportos foglalkozás díja alkalmanként  4.500 Ft/ Fő 

Gyermekeknek egyéni foglalkozás óra díja: 18 éves kor alatt : 6.000 Ft

                                                                               18 éves kor felett: 10.000 Ft

Szülőknek , akiknek a gyermeke is részt vesz a foglalkozásokon az egyéni foglalkozás óra díja, személyesen vagy online:  10.000 Ft

Gyermekeknek csoportos foglalkozás időpontja :

2024. 07.11. Csongrád  17.00- 19.00  Helyszín a jelentkezések függvényében kerül kiválasztásra.

2024.07.12. Kiskunfélegyháza  17.00-19.00  Helyszín: Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u 89. 1 emelet. 4 es ajtó (Csengőn: Dongó Andrea)

Jelentkezni lehet : dongo.andrea@manyfold.hu címen, vagy a 30-207-0288.as számon.  Jelentkezni az első foglalkozás 4.500 Ft-os  díjának előre elutalásával lehet, melyhez szükséges a Számlázási név,  irányítószám, város, utca ház szám  megadása . Amennyiben a jelentkezési létszám nem éri el a minimum 5 fős létszámot és nem tudják megoldani a kiskunfélegyházi részvételt akkor a már elutalt összeg vissza utalásra kerül.

Foglalkozásokra folyamatosan lehet jelentkezni.


Szeretettel és örömmel várlak Titeket!


Dongó Andrea

                                                                              Szülőknek szeretettel:

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!