Videótár

Az emberi lét során minden ember azt keresi, hogy megélje és megtapasztalja, hogy Teljesnek, Egésznek érzi magát. Ez a Teljesség a Jeleben az Igaz Valóságban mindig Jelen van, hiszen ez mélyen bennünk él, ez a Teljesség Lényünk Valódi Igaz Természetéből fakad a Tudat korlátlanságából, határtalanságából. A Tudat tágulása által minél több Belső Erő szabadul fel a téves lekorlátozó hiedelmekkel, elképzelésekkel, meggyőződésekkel való téves azonosulásokból annál inkább megtapasztalható a Valódi Igaz Természetes Létállapot a Jelenlét Ereje a Most Szeretettel, Jósággal, Örömmel teli Igaz Valósága. A Jelenlét Ereje mellett ahhoz, hogy a valótlanságról a tudatlanságról leváljon a figyelem nagyon nagy támogatást ad annak az öntudatlanul létrejött szenvedést termelő működésnek a megismerése, amivel öntudatlanul azonosul minden ember.

Az önkutatással, önfelfedezéssel, az emberi elme-ego működésével a Tiszta Tudattal  kapcsolatos összes felismerésemet osztom meg videó, hanganyagok formájában ebben a csoportban a Youtube csatornán ingyenesen megosztott tartalmak mellett. Hanganyagok, videók és meditációk találhatóak ezen a felületen, mely folyamatosan bővülni fog.

Azoknak ajánlom ezeket a videó, hanganyagokat, akik valóban szeretnék felismerni Önmagukban Igaz Természetüket és ezáltal szeretnének egy Boldog ,Teljes életet élni.

A videótárba folyamatosan új tartalmak kerülnek feltöltésre minden hónapban. Ez a videótár tagsági díjjal működik.

-Egy hétre a tagsági díj: 5000 Ft. 

-Egy hónapra :15.000 Ft. 

-Folyamatos tagság kettő vagy több hónapra: havonta 12.000 Ft

Ha szeretnél élni a Videótár használatának lehetőségével, de jelenleg anyagi nehézség áll fenn az életedben, akkor addig amíg ez fenn áll, addig fizethetsz annyit amennyit tudsz adományosan, csak kérlek szóljál előre.

Azoknak, akik a havi rendszerességgel csoportos, vagy havi egyéni foglalkozásokon részt vesznek számukra a foglalkozások végéig ingyenesen elérhetőek ezek a tartalmak.

Aki az egy hónapos , vagy a folyamatos tagság mellett dönt, azok számára a csoporton belül egy hónapban egyszer csoportos lehetőséget biztosítok egy online beszélgetésre ahol kérdéseket lehet feltenni a videó, hanganyagok, illetve a Tudatra ébredés útjával kapcsolatban.

A videótár jelenleg  a Facebook Örökkévaló Teljesség Videótár csoporton belül található. Ahol témánként megnevezve vannak feltöltve a tartalmak.

A csoportba való belépést kérlek az orokkevaloteljesseg@gmail.com címen kérd, melyet a tagsági díj elutalása után hagyok jóvá. A kiválasztott időtartalomra vonatkozó tagsági díjat számlázást követően előre utalással tudod rendezni, ezért a jelentkezésed mellé, mindig küldd el a kiválasztott időtartamot és a neved és a címedet.

Amikor lejár a tagság , akkor erről email címedre kapsz egy tájékoztatást, és ha szeretnéd megújíthatod a tagságodat. Amennyiben nem kívánod megújítani, akkor a csoport tagság megszűnik,  a csoportból való kilépéssel és amikor újra szeretnéd igénybe venni a videótár szolgáltatást, akkor a felvételed a csoportba újra kérned kell. 


Csodálatos önfelfedezést kívánok Neked!

Szeretettel: 

Dongó Andrea

© 2018 Örökkévaló Teljesség, 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!